26 липня 2005

Архів

Публікації

ВИМОГА ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ВІКТОРА ЮЩЕНКА

Ми наполягаємо на тому, щоб Ви завжди поважали професію журналіста та конституційне право на свободу слова і вільний доступ до інформації.

Лист Віктора Ющенка до "Української правди"

Мені здається, що історія з публікацією в "Українській правді" стала для нас спільним іспитом – на готовність влади і преси жити в нових умовах. Після публікації я мав чоловічу розмову з сином. Я також офіційно звернувся до міліції: вимагати дотримання правил дорожнього руху від всіх, незважаючи на марки та номери авто.
Новини
21:13
1+1 здивоване Піскуном і думає, що він хоче їх попередити
Керівництво телерадіокомпанії "Студія 1+1" здивоване заявою прес-служби Генпрокуратури з приводу упередженого характеру коментарів щодо діяльності органів прокуратури в програмі ТСН
20:43
оновленоРадіо "Мелодія" захопив Ложкін за сфабрикованим рішенням суду?
До силового захоплення центрального офісу всеукраїнської радіо мережі "Мелодія" причетний Український медіа холдінг Бориса Ложкіна, який заявляє про конфлікт "винятково господарюючих суб'єктів".
20:08
Піскун розповів Ющенку, що він зробив по справі Гонгадзе
Генпрокурор Святослав Піскун заявив, що після ознайомлення підозрюваних у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе з матеріалами слідства справу буде передано до суду.
19:58
Ющенко звільнив посла в Німеччині
Сергія Фареника звільнено з посади посла України у ФРН.
19:52
Литвин хоче, щоб у нього з Тимошенко все було "штатно"
Позбавлення депутатів недоторканності несвоєчасно, вважає голова Верховної Ради України Володимир Литвин.
19:24
Литвин попросив у Миколаєва зоопарк і пообіцяв сімейне примирення в Раді
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин вважає, що немає підстав для саморозпуску Верховної Ради України нинішнього скликання й проведення дострокових
19:16
Колишнього губернатора Дніпропетровщини звинуватили у прогулах і заволодінні коштами
Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу щодо колишнього голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Миколи Швеця.
19:01
Порошенко заспокоює, що енергобезпеці України нічого не загрожує
Зупинка діяльності Одеського нафтопереробного заводу "Лукойл" не загрожує енергетичній безпеці України.
18:53
Порошенко заявляє про корупцію. Йому примарився чорний піар
Рівень корупції в органах державної влади "межує на границі незадовільного".
18:50
Томенко не хоче брудних технологій в Інтернеті, бо скоро вибори
Віце-прем’єр з гуманітарних питань Микола Томенко вважає, що аудіовізуальні, друковані та електронні ЗМІ повинні нести відповідальність за поширювану ними інформацію навіть у випадку цитування.
17:26
Нове міністерство може очолити Тополов
Найбільш підходящою кандидатурою на пост міністра вугільної промисловості України є перший заступник міністра палива й енергетики Віктор Тополов.
16:34
МВС нічого не відомо про автомобіль, який водить син Ющенка
У МВС не знають, кому належить єдиний в Україні ексклюзивний автомобіль БМВ М6, який під управлінням сина президента Андрія Ющенка був замічений біля казино й ресторанів
16:31
Кіпрський суд просить розповісти, як Суркісу продали "Динамо"
Верховний Суд Кіпру зобов'язав колишніх акціонерів футбольного клуба "Динамо" (Київ) надати компанії Pacific International Sports Club Limited інформацію про продаж своїх акцій.
16:11
Озброєні люди захопили радіо "Мелодія"
Всеукраїнська мережа радіо "Мелодія" заявляє, що безпосередньо в цей момент відбувається силове озброєне захоплення центрального офісу радіостанції.
15:45
Янукович залишив дружину і пішов у відпустку
Лідер Партії Регіонів Віктор Янукович проводить короткотермінову відпустку у Карлових Варах в Чехії.
15:33
Піскун і Турчинов організували "травлю" прес-секретаря Колесникова?
Прес-секретар голови Донецької облради Олена Бондаренко заявляє про "травлю" її сім’ї з боку СБУ і Генпрокуратури, пов’язану зі справою Бориса Колесникова.
14:45
Ющенко зупинив приватизацію "Укртелекому"
Президент Віктор Ющенко призупинив приватизацію відкритого акціонерного товариства "Укртелеком".
13:18
Ющенко після кабміну проінспектував розкопки на Арсеналі
Після урядової наради в понеділок ввечері президент Віктор Ющенко відвідав територію столичного заводу "Арсенал", де триває робота над створенням культурно-мистецького та
13:08
Кінах пообіцяв нові кадрові призначення
Перший віце-прем'єр Анатолій Кінах очолить комісію по інвентаризації інвестиційних проектів, яка до 1 вересня має представити висновки про доцільність існування спеціальних
12:39
Податківці вважають, що Піскун заважає їм працювати
Голова Державної податкової адміністрації Олександр Кірєєв вважає, що в липні податкова може не виконати план по відшкодуванню експортерам податку на додану вартість через
12:38
Чиж забрав в Нацради ліфт, а Нацрада забрала в нього кабінети
Керівництво Нацради з питань телебачення і радіомовлення заявляє, що не пустить на робочі місця керівників Держкомтелерадіо, доки вони не виконають доручення президента та рішення уряду про передачу цього будинку в управління Нацради.
11:55
Богатирьова вважає, що Піскун допомагає владі перед виборами?
Лідер фракції Партії Регіонів Раїса Богатирьова вважає, що інформація щодо фальсифікації погашення судимостей лідера партії Віктора Януковича направлена на те, щоб відвернути
11:44
Безсмертний обіцяє не робити з Ющенка Матросова, а Мороз просто заздрить
У серпні відбудеться засідання Національної ради з питань місцевого самоврядування і державного будівництва за участі президента Віктора Ющенка, де, зокрема, буде обговорюватися адміністративно-територіальна реформа.
11:22
Піскун завів справу за голографію на 230 мільйонів
Проти посадових осіб держпідприємства "Поліграфічний комбінат "Україна" порушено кримінальну справу за фактом перевищення службових повноважень, що нанесло шкоду державі на суму понад 230 мільйонів гривень.
10:59
Білоконя спитають про відмивання 11 мільйонів
Екс-міністр внутрішніх справ Микола Білоконь проходить свідком у справі про відмивання 11 мільйонів бюджетних коштів.
10:18
Червоненко збудує в Криму трасу Формули-1 і поганяє на ралі
У Криму буде побудована траса "Формули-1". Про це в понеділок журналістам повідомив міністр транспорту і зв'язку України Євген Червоненко.