26 вересня 2000

Архів

Новини
19:48
Гергія Гонгадзе будуть шукати через "Інтерпол". У Києві міліція перейшла на посилений режим служби
Пошук Георгія Гонгадзе оголошений по лінії "Інтерполу", повідомив у вівторок в.о. начальника головного управління МВС у Києві Юрій Черкасов.
Зараз за даними Черкасова, до пошуків Гонгадзе залучені обласні управління всіх регіонів України.
19:44
Державний переворот – вигадка СБУ, вважає російська преса
Державний переворот, анонсований і успішно попереджений СБУ, виявився лише зброєю в боротьбі силовиків за вплив на президента. До такого висновку приходить у вівторок московська "Независимая газета".
18:57
Деркача змусили виправдовуватися
Іронія і сарказм багатьох політиків і журналістів з приводу затримання путчистів-"грибників", членів так званих "Ревради" і "Червоної гвардії", змусили голову СБУ Леоніда Деркача виправдовуватися.
16:55
Юлію Тімошенко допитали
Представники Міністерства юстиції США, що працювали минулого тижня у Києві, допитали кількох громадян України. Серед них – подружжя Тімошенків і "друг сім'ї" Фалькович. Американські юристи шукали у Києві "український слід" в справі калифорнійця Павла Лазаренка.
14:46
Директор "Німецької хвилі" про Гонгадзе
Директор "Німецької хвилі" (Deutsche Welle) Дітер Вайрих повідомив, що зникнення Георгія Гонгадзе має бути розкрито якнайшвидше. "Треба, щоб у історії зі зникненням Гонгадзе не залишилось жодних темних плям", - сказав пан Вайрих.
13:51
Leonid Danylovych Kuchma (the President of Ukraine), here is a letter for you!
13:51
Леоніде Даниловичу, вам лист!
Комітет із захисту журналістів - найавторитетніша міжнародна організація із захисту прав журналістів з штаб-квартирою в США - направив на ім'я президента України Леоніда Кучми лист.