26 жовтня 2000

Архів

Новини
17:28
Дружба дружбою, а газ порізно
Польща і Україна, як закохані молодята, домовилися разом пройти крізь тяготи будівництва обхідного газопроводу. Першим підсумком поїздки Ющенка до Варшави став намір Польщі потихеньку привчати Україну до неминучої розв'язки драми.А Росія тим часом присвятила українській проблемі засідання ради безпеки.
17:16
Над президентським законопроектом ніхто не хоче працювати
Депутати і президент не поспішають імплементувати результати референдуму. Принаймні, до такого висновку наштовхує відвертість члену парламентського комітету з питань правової політики Ігоря Коліушко.
14:29
Суркіс і Бродський допомагали Киселю відмивати гроші гангстерів?
Коментар автора
Григорій Суркіс і Михайло Бродський - солідні депутати, які претендують на роль рятівників вітчизняного футболу та економіки, виявилися бізнес-партнерами відомого київського кримінального авторитету Володимира Киселя.
13:28
Гроші остарбайтерів на Кайманових островах?
Це не мій лимузин. Мабуть, саме так відповів Віктор Жердицький гановерській прокуратурі. Німецькі слідчі знайшли нові факти у справі українського депутата.
11:15
Українська мафія отримала міжнародне визнання
"Корупція - не українське слово. Його до нас принесли, і Україна - не виключення з правил, які діють у всьому світі", - так заявив Леонід Кучма в Лісабоні.