27 березня 2001

Архів

Новини
21:45
Тимошенко відвезли на "швидкій"
Юлія Тимошенко виглядала заслаблою. Але намагалася усміхатися. Прямо з ганку Лук'янівської в'язниці її посадили у "швидку допомогу" з ввімкненою сиреною і відвезли. Колишню віце-прем'єрку і одного з найяскравіших лідерів опозиції зустрічали вигуками "Слава Юлії!". Перед цим міліція намагалася розігнати натовп.
17:50
Тимошенко наказано звільнити
Після виголошення вироку Печерського суду головуючий Микола Замковенко звернувся до всіх, хто знаходився у залі: "Печерський районний суд проявив в черговий раз "Замковенщину". Це вислів не мій, я цитую, це вислів самої Тимошенко. В цьому і проявляється "Замковенщина".
17:35
Гуманітарна допомога української демократії
"Німецька хвиля", що фінансується урядом Німеччини, вирішила збільшити в два рази час мовлення української служби. Причиною такого кроку називають "масове обмеження свободи преси в Україні".
16:40
"Капут №2", знайди спочинок у миру
Тільки "найближчі" люди провели в останню дорогу з місця багаторічної роботи звільненого Кравченка. Вони ж поклали вінок до будинку МВС.
14:53
Ви будете сміятися...
...але оголошення рішення Печерського райсуду щодо долі Юлії Тимошенко знову відкладається. Цього разу Замковенка чекають о 16 годині.
14:47
Ющенка викликають на допит до прокуратури
Київська прокуратура має намір допитати Ющенка як свідка по справі Бондаря. Також зі слідчими призначена зустріч і багаторічному міністру фінансів України Мітюкову. Самому Бондарю будуть пред'явлені нові обвинувачення.
13:26
Пане Смирнов, вам лист. Танцювати не треба
Не встиг Смирнов пересісти в нове крісло, як на його адресу стала надходити кореспонденція. За перо взявся невгомонний шеф "Репортерів без кордонів" Робер Менар, написавший "листа протесту".