27 травня 2004

Архів

Публікації

Смерть, яка стала народженням

"Цей чоловік помер двічі. І в цьому замішані дві жінки і два чоловіка. Один – не наш, зі сходу". Ми й досі не маємо достатньо правдивої інформації про його загибель, щоб з впевненістю сказати, кому це було потрібно. І вже, напевно, не матимемо. Але ж – чим тоді Україна 2004-го відрізняється від УРСР 1979-го?
Новини
19:45
ЯНУКОВИЧ ШАПОК НЕ КРАВ. Його засудили за крадіжку годинника
Прем'єр-міністра України Віктора Януковича вперше було засуджено за те, що він з товаришем вкрали годинник і пакунок.
19:19
Ющенко каже, що Бродський травив його "смальцем", однак тепер вони разом
Віктор Ющенко заявляє, що "Наша Україна" бере на відповідальність за Михайла Бродського, якого вони підтримують на довиборах до парламенту за 136 округом
19:16
ЮЩЕНКО ВВАЖАЄ, ЩО СПУ ЗАЦИКЛИЛАСЯ
Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко заявляє, що існують проблеми у переговорах з Соцпартією про висунення єдиного кандидатата в президенти.
19:14
Кінах теж готовий йти в президенти
Лідер Партії промисловців і підприємців (ПППУ), президент Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП) Анатолій Кінах готовий брати участь у виборах
18:32
МОРОЗ ІДЕ НА ВИБОРИ, бо від опозиції буде 4 кандидати
Лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз заявляє про намір брати участь у президентських виборах і вважає, що від опозиційних сил на вибори
18:28
Кучмі уже все одно, посилають йому сигнали чи ні
Наявність чи брак відповідних сигналів з Брюсселя ніяк не може вплинути на обраний Україною стратегічний напрямок європейського розвитку.
18:15
Кінець кучмарам
Запозичені у західних технологів "меседжи" на зразок "Так, Ющенко!" не годяться, й край! Варто випустити хоча б кілька гасел, які щось означають і говорять прямо й зрозуміло до виборців, наприклад: "Віктор Ющенко – останній шанс жити нормально". Потрібно готуватися до масових протестів.
18:14
КУЧМА ТАКИ ЇДЕ В СТАМБУЛ. ВІН ТАМ ПОБАЧИТЬСЯ З БУШЕМ
НАТО ухвалило рішення запросити на стамбульський самміт альянсу президента України Леоніда Кучму.
18:01
Ющенко не підтримуватиме новий сценарій політреформи
"Наша Україна" не підтримуватиме ініціативу погоджувальної ради парламенту щодо розробки нового варіанту політреформи на базі проекту змін до конституції 4180.
17:11
Запуск нафтопроводу Одеса-Броди відкладається
Завдання уряду України із запуску нафтопроводу Одеса-Броди в прямому режимі буде обов'язково виконане, хоч, можливо, й не у встановлені раніше строки.
16:35
УКРАЇНУ ОБВИНУВАЧУЮТЬ У ПРОДАЖУ "БРУДНОЇ БОМБИ"?
В Україні безперешкодно можна придбати "брудну бомбу". Під таким заголовком газета "Вашингтон Таймз" пише про можливість купівлі-продажу в Україні радіоактивних матеріалів для виготовлення так званої "брудної бомби".
16:12
Ющенко виступає проти приватизації "Криворіжсталі" "чуками"
Лідер "Нашої України" Віктор Ющенка виступає проти приватизації "Криворіжсталі" до президентських виборів 2004 року.
16:03
Помер кримінальний авторитет Борис Савлохов
В середу у виправно-трудовій колонії №76, яка знаходиться в селі Сокиряни Чернівецької області, від серцевого нападу помер заслужений тренер України з вільної боротьби Борис Савлохов.
15:53
ЮЩЕНКО НЕ ОТРИМУЄ МІНІСТЕРСЬКУ ПЕНСІЮ ЧЕРЕЗ МЕДВЕДЧУКА, АЛЕ ЗАРОБЛЯЄ 35-40 ТИСЯЧ
Щорічний прибуток лідера "Нашої України" Віктора Ющенка складає 35-40 тисяч гривень на рік
14:48
Янукович суддів за геніталії власноруч не підвішував, але з головою облсуду наодинці зустрічався
Голова Апеляційного суду Донецької області Олександр Кондратьєв відмовився виконати свою обіцянку ознайомити журналістів з постановами президії Донецького
14:32
"Репортери без кордонів" обурені арештом українських журналістів
Міжнародна журналістська правозахисна організація "Репортери без кордонів" оприлюднила в середу повідомлення, в якому висловлює обурення діями української міліції під час арешту журналістів Олександра Помиткіна
13:23
Семочка дискваліфікували на чотири матчі, Максимова на один
13:22
Томенко: Самбур і Воротнік – руки Медведчука і Васильєва
Голова парламентського комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко заявив, що судові позови на засоби масової інформації, які подають Марія Самбур та Валерій Воротнік,
13:21
Шевченко відповів Абрамовичу
13:20
"Азовмаш" розпочинає "справу Валейка"
13:19
"Шахтар" обходить "Динамо"
13:16
Аленічев зрівнявся з Шевченком
Російський півзахисник португальського "Порту" Дмитро Аленічев став другим гравцем з країн колишнього СРСР після Андрія Шевченка, якому вдалося отримати перемогу у Лізі чемпіонів. У середу в німецькому Гельзенкірхені "Порто" у фінальному матчі Ліги чемпіонів з рахунком 3:0 розгромив "Монако".
12:54
ПРОДІ ВІДМОВЛЯЄТЬСЯ ВІД СЛІВ, ЩО УКРАЇНІ НЕМАЄ МІСЦЯ В ЄС
Президент Європейської комісії Романо Проді заявляє, що не робив заяви про те, що у України відсутня перспектива членства в ЄС.
12:54
Українці підозрюють, що президентом може стати Янукович, але голосували б за Ющенка
36% українців вважають, що наступним президентом України стане прем'єр-міністр Віктор Янукович, 17
11:36
Україні потрібна коректна виборча кампанія
Росія, вочевидь, не надто вірить у те, що прем‘єр з донецькою хваткою, керуючи найбільшою за територією в Європі 48-мільйонною державою, задовольниться роллю васала Москви. І тому пропонує "пролонгувати" Кучму чи зробити якусь чергову комбінацію конституцією. Водночас, прем‘єрові не надто й потрібна підтримка Росії.
11:23
Опозиції України й Білорусі будуть боротися разом
документ підпишуть блок Віктора Ющенка "Наша Україна", блок Юлії Тимошенко та Соціалістична партія Олександра Мороза
11:15
Ющенко закликав Смєшка "адекватно відреагувати"на ксенофобів-провокаторів
Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко у телефонній розмові з головою СБУ Ігорем Смєшком звернув увагу керівника спецслужби, що в державі цілеспрямовано відбувається розпалювання міжнаціональної ворожнечі.
11:02
Лазаренко - "талановитий державний діяч" чи корупціонер?
Зараз проти Лазаренка висувається обвинувачення у відмиванні 70 мільйонів доларів. Раніше суддя своїм рішенням скасував 25 із 53 пунктів обвинувачення.
10:51
"Євробачення-2005" під патронатом Кучми. Президента?
Президент України Леонід Кучма підписав Указ "Про проведення пісенного конкурсу "Євробачення - 2005".
00:27
Ще один учасник касетного скандалу
Цвіль заявив, що про записування Кучми знали Марчук, Радченко та Смєшко. Про те, що у Мюнхені живе такий собі пан Цвіль, який допомагав Мельниченку, було відомо давно. Він супроводжував екс-майора і в Берліні в лютому 2004. Вони спокійно прогулювалися по фойє "Хілтону", де проживав Кучмою.
00:00
"Українська Правда" vs Воротнік-Самбур: все йде за планом
Склалося враження, що позивачів використовує хтось, хто ду-у-же хоче знайти спосіб "поставити на потік" позови проти саме інтернет-ЗМІ.