27 липня 2004

Архів

Новини
22:29
МАРЧУК ПРИ НОВІЙ ВЛАДІ ЗНОВУ ГОТОВИЙ ВСТУПАТИ ДО НАТО
Міністр нагадав, що у високі представники НАТО і ЄС не змогли назвати дат
20:43
ТНК одержала Одеса–Броди на три роки. І вимагає гарантій
"Укртранснафта" і російська ТНК-ВР підписали контракт на прокачування нафтопроводом Одеса - Броди протягом трьох років 9 млн. тонн нафти в реверс
19:18
Мороз просить есдеків прислати побільше спостерігачів
Кандидат у президенти, лідер Соцпартії Олександр Мороз запросив представників соціал-демократичної фракції Європарламенту спостерігати за виборчою кампанією в Україні.
18:44
РАДБЕЗ ЗНАЙШОВ ДЛЯ КУЧМИ "ВІДМАЗКУ"
Військова доктрина з внесеними до неї указом президента Леоніда Кучми від 15 липня змінами, підтверджує незмінність курсу України на істотне поглиблення відносин з НАТО і Євросоюзом, відзначають у Раді національної безпеки й оборони країни.
18:07
Заходу запропонували заморозити рахунки і закрити візи Кучмі
Відмова президента України Леоніда Кучми від інтеграції України з НАТО і Євросоюзом свідчить про небажання президента виконувати зобов'язання щодо проведення прозорих виборів Президента в жовтні цього року.
18:04
"Зелені": партія, яка гуляє сама по собі. На російські гроші?
В 1999 "зелені" висунули Кононова, щоб не підтримувати Кучму. "Фішку" партія повторює у 2004-му. Навіщо? Щоб вийти "чистою" з протистояння влади і опозиції і претендувати в 2006 на нейтральний електорат, - ту саму 1/3 виборців, яка не хоче голосувати ні за Ющенка, ні за Януковича.
17:55
Ветерани підуть країною агітувати за Януковича
Українські ветерани відправляться по місцях бойової слави через Одесу, Севастополь, Херсон, Запоріжжя і Київ, проводячи по дорозі зустрічі з громадськістю й агітуючи за кандидата в президенти Віктора Януковича.
17:25
У нападника на представника Ющенка стріляли з автомобіля депутата
У нападника на народного депутата Олексія Козаченка стріляли із салону автомобіля депутата. Таку заяву зробив на прес-конференції у вівторок в Одесі прокурор Одеської області Михайло Гаврилюк.
17:01
Відмову України від НАТО в Росії назвали "збалансованою"
Збалансований характер нової військової доктрини України відповідає інтересам Росії й України.
16:45
Документи в ЦВК подав лідер української тезки партії Жириновського
Лідер Ліберально-демократичної партії Ігор Душин подав до Центральної виборчої комісії у вівторок документи для реєстрації кандидатом у президенти.
16:14
КІНАХ ПРОТИ ПРЕЗИДЕНТА З КРИМІНАЛЬНИМ МИНУЛИМ
Людина, яка має судимості, не може претендувати на посаду президента.
15:58
Черновецький і Волга – найбагатший і найбідніший кандидати
Черновецький заробляє за рік майже 8 мільйонів, точніше 7 710 492. Він єдиний з кандидатів, у кого є водний транспортний засіб - гідроцикл "Ямаха". В декларації Збітнєва записана квартира площею, що еквівалентна стояку 9-поверхового житлового будинку - 903,40 м.кв!
15:36
У Донецьку чекають, що соратники Ющенка будуть грати спектакль
Глава Донецької обласної адміністрації Анатолій Близнюк заявляє, що не буде протидіяти проведенню з'їзду Молодіжної партії, що входить у "Нашу Україну".
14:58
Янукович перейде працювати з Кабміну в громадську приймальню?
Кандидат у президенти України Віктор Янукович пообіцяв студентам з Сум, які протестують проти об’єднання
14:58
Олександр Сушко: Президенту Кучмі вже не цікаві ані НАТО, ні Європейський Союз
Порівняйте, якщо ми пишемо чітко "мета – членство в НАТО і членство в ЄС", то це абсолютно інший рівень діалогу. Наші чиновники люблять терміни "Європейський вибір" - вони гарно звучать, але нічого не значать... Це є подарунок Путіну, це російські ЗМІ подають як небачену перемогу російської дипломатії.
14:52
"Центр" просить у Литвина виділити людей швидкого реагування
Депутатська група "Центр" звернулася до спікера Володимира Литвина, щоб розблокувати роботу слідчої комісії з питань розслідування фактів тиску на депутатів з боку державних органів.
13:18
ЗАМІСТЬ ВСТУПУ ДО НАТО ЯНУКОВИЧ БОРОТИМЕТЬСЯ З ТЕРОРИЗМОМ
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович вважає, що Україна поки не готова до вступу до НАТО.
13:00
КУЧМА ВІДМОВИВСЯ ВІД НАТО, БО ЙОГО РОЗІЗЛИЛИ В СТАМБУЛІ?
Президент України Леонід Кучма повертає Україну в сферу впливу Російської Федерації, відкидаючи перспективи вступу держави до Європейського Союзу та
12:49
Тігіпко: Янукович 37 років доводить, що він зробив висновки з проблем своєї молодості
Ви визнаєте існування темників як засобу цензури? Ні, тому що я їх не підписую і до мене вони не доходять. Вам програма "Проте" подобалася? Чесно кажучи, не бачив. Найбільший аргумент проти Януковича – це його судимості? Я вважаю, що помилки всі можуть зробити.
12:19
Путін попрацював на Януковича
Кучма дотепер бачить у прем'єрі не спадкоємця, а суперника на виборах і, роблячи вигляд, що пан Янукович і правда буде його гідним спадкоємцем, у душі ніяк не може змиритися з цим...І тут слово взяв Суркіс. У Путіна несподівано відмовили нерви. "Скажите, Владимир Владимирович, что у вас и "Шахтер" любят",– просили його українці.
11:45
Тігіпко вже зібрав 2,5 мільйони для Януковича. Він це робить задля спілкування
Керівник центрального виборчого штабу кандидата в президенти Віктора Януковича Сергій Тігіпко заявляє, що на підтримку Януковича
11:24
Павловський і Гельман безробітні. Тому поїхали до України
Російські політтехнологи шукають заробітку в Україні, тому що дома перестали отримувати замовлення.
11:12
Лавринович проведе чесні вибори у тюрмах. Всупереч критиці Кучми
Організація з безпеки та співробітництва у Європі та Мін′юст України починають спільний проект, метою якого є правоосвіта виборців.
11:00
delogongadze.org з'явилось, бо Генпрокуратура не звертає уваги на записи Мельниченка
Представник Британської Національної Спілки журналістів Саймон Пірані заявляє, що джерела, які передали матеріали