27 липня 2005

Архів

Публікації

Андрій Ющенко – син Бога? Частина 3

Якщо хтось вважає, що у скандальній історії із сином президента вже можна ставити крапку – він помиляється. У кращому випадку – знак питання. "Андрій платить за оренду квартири кілька сотень доларів". Це визнання призвело до ще більшого шоку. Тепер про легальні доходи нового героя сучасності.

Відповідь Юрія Луценка на запит "Української правди": Син Ющенка не міг брати BMW M6 в оренду

Близько першої години інспектори ДАІ помітили, як на вулиці Лютеранській, безпосередньо на розподільчій смузі, зупинилися автомобілі "Мерседес" та "ВMW". Враховуючи те, що тепер працівники дорожньо-патрульної служби отримали вказівку про заборону складання протоколів за правопорушення, інспектори зробили попередження.

Преса і влада: кінець медового півріччя?

Дехто вважає, що президент вчинив так, керуючись емоціями, багато емоцій породила і в журналістів його відповідь. В когось ці емоції дещо вляглися після того, як президент підписав лист до "УП", який можна трактувати як лист примирення. Однак, всі ці емоції і сам цей лист не дають відповідей на ключові питання.

Напівкроки за півроку

Наступні півроку з огляду на наближення як завжди вирішальних виборів будуть ще цікавішими. Одна цікава деталь спостерігається уже зараз - поновлення боротьби з "месіанством" Ющенка, що плавно переростає у несприйняття будь-яких його суджень морального плану. Проте зовсім нещирою видається популярна нині у столичних навколополітичних колах думка, що президент лише "вища посадова особа і топ-менеджер, тому хай не видрючується".
Новини
20:56
Пінчук організовує мітинги на НЗФ. Працівники відмовляються
Працівники "Нікопольський завод феросплавів" обурені ситуацією, яка будоражить підприємство з травня 2005 року і заявляють, що втомилися від постійних мітингів, в яких їх
20:18
Ющенко ліквідував депутатів-сумісників
Президент України Віктор Ющенко підписав закон, яким регулюється проблема депутатів-сумісників.
20:04
Син Ющенка порозмовляв з Луценком
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко повідомив, що мав розмову із сином президента Андрієм Ющенком.
18:38
Лукашенко поговорив з Путіним і вирішив обійтися без України
Білорусь вивчає можливість переорієнтації потоку своїх вантажів з портів України і країн Балтії в порти Калінінграда Росії.
17:54
Матвієнко пообіцяв Червоненку ящик коньяку
Голова Ради міністрів АРК Анатолій Матвієнко пообіцяв міністру транспорту та зв'язку України Євгену Червоненку ящик кримського коньяку, якщо на півострові побудують трасу "Формули-1".
17:34
Безсмертний ще не порахував, скільки коштуватиме його реформа
Остаточна вартість адміністративно-територіальної реформи ще не визначена
17:26
Тимошенко придумала магазини для бідних киян
У вересні в Україні з'являться "соціальні магазини" для малозабезпечених громадян.
17:22
Заборгованість із зарплат в Україні зросла до мільярда гривень
Загальна заборгованість із заробітної плати в Україні на 1 липня 2005 року становила 1 млрд. 341,3 млн. грн., повідомляє Державний комітет статистики України.
16:49
Ахметова захистили від німецької преси
Капітан донецького "Шахтаря" Анатолій Тимощук заперечує, що президент ФК "Шахтар" Ринат Ахметов, розлючений нещодавньою поразкою свого клубу, бейсбольною битою крушив авто футболістів.
16:36
Піскун заважає працювати податківцям через родичів свого заступника?
Ніякі кадрові інтереси й родинні зв'язки Генеральної прокуратури в Державній податковій адміністрації не перешкодять керівництву податкової позбуватися від кадрів, замішаних у
16:04
Тимошенко підібралась до ще одного заводу Пінчука
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко доручила вирішити питання про зняття введеної судом заборони на приватизацію ВАТ "Росава", а також відмінити створення господарських товариств на базі ВАТ
16:01
Томенко заборонить рекламу алкоголю і тютюну
Віце-прем’єр з гуманітарних питань Микола Томенко поставив перед членами Ради з питань реклами завдання, щоб з 1 січня 2006 року реклама алкоголю і тютюну "зникла з вулиць Ураїни".
14:57
Катеринчук показав, як важко у податківців з кадрами
Заява про можливу відставку першого заступника голови Державної податкової адміністрації Миколи Катеринчука в знак незгоди з кадровою політикою керівництва
14:21
Британська газета: Через екстравагантну поведінку сина, Ющенко має захищатися
Президент Віктор Ющенко через 6 місяців після приходу у владу, обіцяючи викорінити кумівство, корупцію й нерівність, змушений вдатися до оборони через екстравагантну
13:44
Депутати подають запити із сфальсифікованими фактами?
Факти, викладені у 1524 депутатських зверненнях та запитах, що надійшли до МВС протягом першого півріччя, повністю підтвердилися лише у 46 випадках
13:00
СДПУ(о) заявляє, як "психоемоційно" затиснули соратника
СДПУ(о) заявляє про навмисне затягування розгляду у суді справи екс-губернатора Закарпаття Івана Різака.
12:58
Лазаренка знову розглядає суд. Йому пророкують 10 років
У середу у федеральному окружному суді Сан-Франциско відбудеться засідання у справі колишнього прем'єр-міністра України Павла Лазаренка.
12:25
Турчинов взявся за справу Могилевича і "Росукренерго"
Голова СБУ заявив про розслідування зв'язку організованих злочинних угруповань з контролем над постачаннями природного газу з Туркменістану в Європу.
12:14
Ющенко призначив Тимошенко головною за День незалежності
Президент України Віктор Ющенко підписав розпорядження про створення організаційного комітету з підготовки й святкування 14-й річниці незалежності України й затвердив його
11:17
ЮЩЕНКА В ГРУЗІЇ ЗБИРАЛИСЯ ВБИТИ? Грузини це спростовують
Президент Віктор Ющенко відклав свій візит до Грузії через наявну інформацію про терористичний акт, який готується проти нього.
11:09
Ющенко дав Луценку, Піскуну і Турчинову два місяці
На зустрічі з керівниками силових відомств президент Віктор Ющенко розкритикував роботу правоохоронних органів і пригрозив їм кадровими змінами, якщо до осені ситуація не зміниться.
11:06
Кваснєвський знову закликав ЄС та НАТО запросити Україну в дім
Президент Польщі Олександр Кваснєвський закликав країни-члени Європейського Союзу та НАТО посприяти Україні зі вступом до цих організацій.
10:43
Ющенко ледь не викинув телефон його сина
Син президента Віктора Ющенка Андрій повідомив, що розмова з батьком після публікацій на "Українській правді" була досить жорсткою.