28 лютого 2006

Архів

Публікації

Тимошенко приписали до "Еліти-центр"

Києві розповсюджують нову провокаційну листівку, в якій звинувачують представників Блоку Юлії Тимошенко у зв’язках з "Еліта-центр

Черв'ячки Калігули

Політики у нас цілком заслужено - люди непопулярні, тому вони й зичать тої популярності у зовсім іншого ремесла. Можна ще й так сказати: ті самі естрадні ін'єкції до списків – це як віагра для партій-імпотентів. Так що в порівнянні із нашою невичерпною парламентською творчістю пустун Калігула відпочиває. Хоча ми беремо початок із його античних демократичних часів, із його немеркнучого вчинку цього світоча свободи.

Для Тимошенко Ахметов - остання надія

Єдиним шансом провести дебати між Юлією Тимошенко та Віктором Януковичем є організація їх на ТРК "Україна"

Імідж України віддали не в ті руки?

Тендер на проведення піару держави за кордоном виграла досі не відома харківська компанія "Конгломерат", якій вже в кінці того ж місяця було перераховано майже 14 мільйонів бюджетних гривень. За інформацією "Української правди", в МЗС навіть готові до серйозних кроків щодо цієї компанії. Так, міністр закордонних справ Борис Тарасюк вже припустив можливість перегляду результатів тендера.

Кличко намалював Київ своєї мрії

Лідер Блоку "Пора-ПРП", кандидат на посаду київського мера Віталій Кличко презентував свою виборчу програму.

Пора мовчати?

Розчарування після помаранчевої революції призвело до утворення значного прошарку виборців, які не знають, за кого голосуватимуть. Навряд чи так уже багато з них проголосують за Партію регіонів або блок "Не так" – хоча такі, звісно, будуть. Зрештою, сумарний рейтинг Партії регіонів, "Не так" та КПУ так досі й не досягнув показника Януковича, з яким він завершив "третій тур" президентських виборів.

Дебати будуть цікавими/нецікавими (правильний варіант підкреслити)

Застосування принципу відносної рівності надасть можливість телеканалам при організації теледебатів як власних інформативних програм відібрати для участі в дебатах на основі об'єктивних критеріїв ті партії і блоки, які справді популярні серед населення, і програми, за участю яких було б цікаво дивитися.

Не зрадь Майдан! Або що таке цінності Майдану

До Тимошенко можна по-різному ставитися, але те, що вона була двигуном помаранчевої революції та багатьох позитивних змін в країні – факт доконаний. Президенту варто нагадати, що досягненням він великою мірою зобов’язаний саме Тимошенко. Невідомо, що чекає на країну після виборів, якщо Ющенко не протягне своїй колишній партнерці руку.
Новини
20:01
Кримом займуться впритул
Президент Віктор Ющенко своїм указом ввів у дію рішення Ради нацбезпеки й оборони про суспільну ситуацію в Криму.
18:36
На виборах у Києві Тимошенко побачила віртуальний блок
Блок Юлії Тимошенко на виборах до Київради вважає своїм основним конкурентом віртуально існуючий блок представників чинної влади і великого бізнесу, які розкидані по списках практично всіх великих партій і блоків.
17:37
Губернатор кинув роботу і пішов шляхом Пинзеника
Голова Рівненської облдержадміністрації Василь Червоній заявив про намір піти у відпустку з 3 по 27 березня, щоб включитися у виборчу кампанію.
17:12
Через Ющенка Єхануров не зустрівся з міністром
Заплановану на вівторок зустріч міністра закордонних справ Німеччини Франка-Вальтера Штайнмайєра з прем’єром Юрієм Єхануровим скасовано.
16:59
"Наша Україна" хоче зірвати "дах" раніше, ніж Тимошенко. Кличко спізнився?
"Наша Україна" ініціює збір депутатських підписів за внесення на розгляд Верховної Ради законопроекту про зняття недоторканності депутатів місцевих рад.
16:26
Самогубці в Україні передумують зводити рахунки з життям
Українці переживають найбільше стресів через стан здоров'я близьких
16:24
Рибачук нарахував для фракції СІЗО 116 кандидатів
Глава секретаріату президента Олег Рибачук вважає серйозною проблемою те, що у списках кандидатів до кримського парламенту, а також у місцеві органи влади автономії є люди, що мали проблеми з законом
15:50
Ющенко і Качинський поговорили про газ та трубу
Президенти України та Польщі Віктор Ющенко та Лєх Качинський підписали Декларацію про розвиток співпраці в галузі енергетики.
15:37
Ющенко призначив головного стратега по НАТО
Президент Віктор Ющенко призначив Володимира Горбуліна головою Національного центру з питань євроатлантичної інтеграції України
15:08
Литвин хоче потриматися за горло Мельниченка?
Голова Верховної Ради Володимир Литвин стверджує, що за “сфабрикованим касетним скандалом” і звинуваченням на його адресу у причетності до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе стоять “великі люди, потужні організації”.
14:48
Тимошенко вибирають за довіру, а Януковича - за допомогою родичів
96% виборців визначилися з вибором під час цієї кампанії завдяки рекламі
14:43
Кредит на квартиру роздає комп'ютер
Черговість отримання молодіжних кредитів на будівництво та придбання житла визначатиме комп’ютерно-рейтингова система.
14:24
Омельченко вирвався вперед і Кличку його вже не наздогнати?
Мер Києва Олександр Омельченко вдвічі випереджає своїх основних конкурентів на виборах на посаду голови Києва
14:19
виправлено 18:48Соціологи відповіли Тимошенко на "підрахуйство", але прорахувалися
Голова правління Українського інституту соціальних досліджень імені Олександра Яременка Ольга Балакірєва заявляє, що деякі політичні партії сприяють перетворенню соціологічної науки на політичну технологію.
14:06
Більше шансів потрапити до парламенту в учасників шоу
Виборці значну частину інформації про вибори одержують із теленовин і довіряють їм.
13:34
"Наша Україна" хоче перед виборами посадити 11 номер у списку Януковича
"Наша Україна" ініціюватиме притягнення керівника передвиборчої кампанії Партії регіонів Євгена Кушнарьова до кримінальної відповідальності за сепаратистські заяви у Сєвєродонецьку.
13:23
Бакай викине з ефіру "Інтера" компромат на Порошенка і брата Ющенка?
Центральний штаб "Нашої України" отримав інформацію про підготовку викиду нової серії компромату, спрямованого проти членів списку блоку Олександра Третьякова
13:10
Без Литвина ні Ющенко, ні Янукович не впораються
У майбутньому парламенті України "жодна коаліція не створить більшості без участі Блоку Литвина".
12:42
Тимошенко попереджає про корпорацію Ахметова, яка працюватиме на "раз-два-три"
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що якщо на виборах до Верховної Ради переможе партія регіонів, то парламент перетвориться на велику корпорацію
12:06
Кличко поклав відповідальність за шахрайство на Омельченка
Кандидат у мери Києва Віталій Кличко вважає нинішнього мера Олександра Омельченка відповідальним за аферу з будівництвом компанії "Еліта-Центр".
11:57
На місце Омельченка буде 40 претендентів, а його підлеглих - 17
Київська міська територіальна виборча комісія зареєструвала 55 партій і блоків на вибори в депутати Київради та 41 кандидата на посаду мера Києва.
11:35
Тимошенко "доставили" на цвинтар
Нові листівки з "чорним" піаром проти лідера БЮТ Юлії Тимошенко з'явилися в понеділок на площі Леніна під час акцій, присвячених її поїздці в Донецьк.
11:09
"Наша Україна" натравить на диктатора Лукашенка Європу
Заступник керівника Виборчого Блоку "Наша Україна" Микола Катеринчук пропонує звернутися до ОБСЄ і ПАРЄ з вимогою дати належну оцінку ситуації в Білорусі напередодні президентських виборів.
10:28
Порошенко упевнений, що його "скромна фігура" не перешкода
Політичний блок "Наша Україна" не буде підтримувати кандидатуру Віктора Януковича на посаду прем'єр-міністра
10:13
оновлено 20:40Зінченка не взяли на канал Порошенка через рейтинг
Лідера Партії патріотичних сил України Олександра Зінченка не пустили на дебати на "5 канал".
09:53
Путін влаштував газову кризу, бо боїться Ющенка?
Американська преса вважає російсько-українські газові домовленості небезпечними.
09:44
Українські сусіди захистили її кишені
Східноєвропейські країни Євросоюзу виступили проти подорожчання шенгенських віз, особливо для українців, молдован та білорусів
09:37
Янукович підтримає Ющенка після виборів?
Експерти з відомого видання "Економіст" прогнозують, що після березневих парламентських виборів буде створено більшість, яка підтримає політику реформ, проголошену президентом
09:33
оновлено 17:02"РосУкрЕнерго" виділили $300 мільйонів для газового СП
Спільне підприємство "Укргаз-Енерго", створене "Нафтогазом" і "Газпромом" для постачань російського газу в Україну, подало в Національну комісію регулювання електроенергетики всі необхідні для отримання ліцензії документи.