28 березня 2001

Архів

Новини
19:51
Кучма не проти рішення Замковенка. Але сам не готовий до діалогу. Тому що не хоче плюватися
Кучма вважає, що суддя Замковенко поставив крапку в справі арешту Тимошенко. У Донецьку "гарант" заявив, що "рішення суду треба виконувати". Також Кучма назвав прізвища осіб, які вже ведуть переговори з опозицією. І знову відкинув її головні вимоги.
19:00
…І полетять "міліцейські голови"
"Життя тече, кадри повинні мінятися також, працювати відповідно до тих задач, які визначаються сьогоднішнім або завтрашнім днем", - упевнений міністр МВС Юрій Смирнов.
18:22
Матері Гонгадзе пропонували опізнати тіло
Посольство США підтвердило факт повторного офіційного звернення уряду України з проханням надати допомогу в проведенні експертизи тіла, знайденого у Таращі. Як повідомили УП в посольстві США, там вже взяли до уваги це прохання і зараз ухвалюється рішення щодо подальшої процедури.
18:15
Ющенка планували на голову Руху?
Микола Мельниченко налагодив стабільне постачання української служби радіо "Свобода" розшифровками аудіозаписів в кабінеті Кучми. Новий оприлюднений діалог Кучми з Деркачем відбулася напередодні довиборів до Верховної Ради у червні 2000. Також у розмові згадуються прізвища журналістів.
16:13
Замковенко, ти не правий
Так вважає заступник генерального прокурора Микола Обиход. Тому відомство внесло протест на рішення Замковенка. Обиход вважає, що голова Печерського райсуда поступив "необгрунтовано". І кожний день заступник Потебенька знаходить якісь нові докази провини Тимошенко.
15:21
Ющенко все знав про операції Бондаря
Адвокат заарештованого Володимира Бондаря Богдан Ференц, заявив, що Ющенко все знав про операцію, яку проводив Бондар і, за яку його заарештувала київська прокуратура. "Ця операція банку є однією з найбільш важливих", - заявив адвокат і додав, що звичайно ж виходить з того, що вона є абсолютно законною.
15:20
Тимошенко знайшлася в "Медикомі"
У другій половині дня Тимошенко "відпросилася з особистих справ привести себе до ладу", повідомив директор клініки "Медиком". Тимошенко зустрічатиметься з доповідачами ПАРЄ 30 березня у лікарні. Найближчим часом вона готується провести прес-конференцію прямо в лікарняній палаті.
14:27
Пауелл незадоволений розслідуванням справи Гонгадзе
Сполучені Штати готові сприяти прозорому розслідуванню справи Гонгадзе, заявив держсекретар США Колін Пауелл, який "висловив стурбованість" під час зустрічі зі Зленком у Вашингтоні. Український міністр передав Пауеллу копію листа Потебенька шефу ФБР Луісу Фрі з проханням надати таку допомогу.
12:38
Кучмі не довіряють 60% українців
І акцію "Україна без Кучми" підтримують 46% громадян. Проте комуністи та блок партій номенклатурників на чолі з Пустовойтенком перемогли б на виборах до Верховної Ради, якщо б вони відбувалися цього березня. Свої фракції могли б сформувати ще чотири передвиборних об'єднання.
12:25
На Тимошенко готувався замах?
Виявляється, солдати внутрішніх військ, які розігнали прихильників Тимошенко, що зустрічали її з в'язниці, власне забезпечували її безпеку. Ці люди в касках і бронежилетах просто її охороняли…
11:35
Замковенко вирішив зробити сюрприз президенту?
Ющенко вбачає у рішенні Замковенка силу суду. А політолог Погребинський вважає, що таким чином суддя "справить сильне враження на багатьох керівників, в тому числі, і на президента. Кармазин вважає, що саме зараз може розпочатися діалог влади з опозицією, Лавринович з ним не згодний.
11:19
Де Тимошенко?
Юлія Тимошенко знаходиться в одній з лікарень "в межах Києва". Як повідомили УП в прес-службі партії "Батьківщина", вона погано себе почуває, зараз, скоріш за все, відсипається, поруч з нею - тільки найближчі люди.