28 травня 2001

Архів

Новини
22:22
У кабінеті Замковенка провели другий обшук
21:36
Комуністи вирішили не підтримувати Кінаха. Соціалісти інтригують
Президія Комуністичної партії рекомендувала фракції КПУ "не брати участь у голосуванні" щодо затвердження кандидатури Кінаха на посаду голови уряду у вівторок. З такою звісткою вийшов лідер комуністів Петро Симоненко до журналістів після кількагодинної наради у штаб-квартирі партії, яка закінчилася після 9 години вечора понеділка.
20:38
Кучма готовий поділитися повноваженнями і більше не хоче бути президентом
Дивно, але хтось ще бачить в Кучмі "героя". Нехай навіть "Героя дня" на НТВ. Савік Шустер спеціально приїхав до Києва, мабуть щоб поєднати приємний футбол з корисним, але неприємним Кучмою...
19:17
Кучмі набридли "кішки-мишки"
Кінах майже прем'єр. Головний математик парламенту Олександр Волков нарахував 230 голосів, які проголосують за кандидата Кучми. І начебто він обходиться без голосів правих і лівих.
17:29
Скандал триває: Гайсинський не виключає, що Замковенка можуть посадити...
Прокурор Києва Юрій Гайсинський називає карну справу, порушену за фактом недбалості, допущеної працівниками Печерського районного суду Києва, "безпрецедентною". "Такого зухвалого ігнорування вимог закону в прокурорсько-слідчій практиці не було", - підкреслив він.
17:07
Віце-спікер ВР сумнівається, що новий уряд України буде коаліційним
16:57
До передвиборного блоку Плюща увійдуть НДП, Аграрна партія і Партія Регіонів України
16:34
Якщо Кінаха не затвердять, Кучма внесе іншу кандидатуру – Кравчук
16:11
Спікер парламенту виступає в підтримку Кінаха
14:39
85% радять Кучмі піти у відставку
14:38
75% українців вважають, що ми ідемо кудись не туди...
Третина опитаних респондентів вважає, що все, що відбувається в Україні, йде в неправильному напрямку. Такі дані загальноукраїнського соціологічного опитування, що було проведено фірмою "Социс" та Фондом "Демократичні ініціативи" з 27 квітня по 10 травня 2001 року.
13:54
Народний Рух проти Кінаха і проти імпічменту
13:54
Антиукраїнський газопровід заклинило на польському олігарху
Після того, як Варшава погодилися прокласти гілку газопроводу в обхід України, на шляху планів Росії виникла ще одна перешкода. Польська влада не хоче, щоб в газопровідному проекті брав участь місцевий олігарх Олександр Гудзоватий. А російська сторона стоїть за нього горою.
13:37
Стан голодуючих з УНСО погіршився
13:15
Кінах викладає свою платформу
12:27
Депресія в Україні - погляд з-за кордону
Кучмі слід би орієнтуватися на Вацлава Гавела, який захищає ці громадянські права, а не на… Лукашенка…, на Путіна, який також проводить політику абсолютного контролю над всіма важливими ЗМІ в Росії...
11:25
ЮЩЕНКО ЗНОВУ В ЛІКАРНІ