28 липня 2003

Архів

Новини
18:10
Любов Медведчука і Марченко як елемент політпропаганди
Головним героєм вечірнього телеефіру минулих вихідних стали щічки Віктора Медведчука. У суботу та неділю на всю країну протранслювали поцілунки глави АП з Суркісом, Кучмою, Януковичем і навіть Касьяновим. Загалом було показано близько 20 поцілунків.
17:03
У львівського губернатора "донецький" заступник
Леоніда Мельника призначено першим заступником глави Львівської обладміністрації
16:52
Тільки після того, як Козаченка випустили з СІЗО, Янукович його звільнив
Кабінет міністрів України звільнив екс-віце-прем'єра Леоніда Козаченка від обов'язків радника прем'єр-міністра
16:34
Кучма шукає спадкоємця, який би обіцяв йому безпеку
Найнадійнішу угоду президент міг би укласти навіть з Ющенком: "Він, швидше за все, був би готовий на "варіант забуття гріхів". Однак швидше за все, Кучма підтримає кандидата від промисловців. Останнім часом свої позиції зміцнив міністр транспорту Георгій Кірпа.
16:11
Марчук змінює кадри у військовому відомстві
Леонід Кучма, знаходячись на відпочинку в Криму, схвалив пропозиції міністра оборони Євгена Марчука про зміни у військових структурах
15:39
"Харківських","донецьких" і "дніпропетровських" помирять тільки президентські вибори?
Лазаренко підняв впливовість дніпропетровської групи на небачену висоту. Він же цю міць і зруйнував. Його "боротьба без правил" негативно відбилася на позиціях дніпропетровської еліти і на взаєминах всередині неї. 1998-1999 роки були часом розколу ділової і політичної верхівки регіону.
15:05
КУЧМА ПОЛЮБИВ ПАСКУАЛЯ. І ВРУЧИВ ЙОМУ ОРДЕН
Паскуаль, який завершує свою дипломатичну місію на початку серпня, нагороджений українським орденом
13:11
США змінюють ставлення до України
У березні у відповідь на критику з приводу скромних розмірів міжнародної коаліції, які підтримують війну в Іраку, помічники Буша склали офіційний список її членів. Вони вирішили включити у промову Буша Україну як члена об'єднання. Вони дали радникам Кучми півгодини на те, щоб вирішити, чи входить їх країна до коаліції.
13:10
Лідера комуністів хотіли вбити прямо в парламенті?
Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко заявляє, що останній раз бачився з президентом країни Леонідом Кучмою під час "зустрічі з лідерами всіх парламентських фракцій, коли обговорювалося питання про політичну реформу"
12:22
Лімонов просить Кучму про допомогу
Лідер Націонал-більшовицької партії Росії Едуард Лімонов має намір написати листа Леоніду Кучмі з проханням дозволити йому в'їзд до України
12:18
Янукович не хоче "пускати кров" і щось відрізати винуватцям кризи
Водночас Янукович додав: "Ні в кого немає великого бажання, як кажуть, пускати кров, умовно кажучи, чи, як я казав, робити хірургічні... створювати ситуації".
12:10
Симоненко: команда Ющенка, "як голодні вовки", розтерзає країну
Ситуація з блокуванням конституційної реформи означає, що президент Кучма почав працювати на обрання Віктора Ющенка
12:02
Кінах радить Кучмі і Януковичу бути "обережнішими" з реверсом "Одеса-Броди"
Президент Українського союзу промисловців і підприємців, екс-прем'єр Анатолій Кінах вважає, що нафтопровід Одеса-Броди повинен експлуатуватися в прямому напрямку
11:07
Росіяни остаточно купили UMC
ВАТ "Мобільні телесистеми" (МТС) збільшує свою частку участі у ЗАТ "Український мобільний зв'язок" (УМЗ) до 100%, повідомляється