28 серпня 2000

Архів

Новини
19:39
"Українська банерна мережа" використовує технології порно-сайтів
Кожен з нас хоче отримати від Інтернету тільки те, чого хоче сам. Але уявіть собі таку картину: ви зайшли на свій улюблений сайт і провели курсором зліва направо, або вверх униз (я, наприклад, маю звичку хаотично проводити курсором по екрану), і несподівано для вас відкрилась купа вікон сайтів, про які ви, навіть, і не згадували.
19:37
Американські слідчі у справі Лазаренко допитають українців в Україні
Найближчим часом в Україну прибудуть слідчі зі США, які допитають свідків у справі екс-прем'єра Павла Лазаренка, повідомив президент України Леонід Кучма. Він не уточнював, кого саме будуть допитувати американці, але за повідомленням Інтерфакс-Україна, президент зробив цю заяву, відповідаючи на питання з приводу арешту керівників корпорації "Єдині енергетичні системи України" Олександра Тимошенка і Валерія Фальковича.
19:36
Токсикодермію у Миколаївській області викликали залишки ракет
Швидше за все причиною поширення токсикодермії у Миколаївській області стали залишки ракетної техніки. Такого висновку дійшли фахівці-медики, що побували на місцевості де поширюється захворювання. У вівторок на засіданні урядової комісії з цього питання своє слово скаже Кучма.
19:34
З'ясуванням причин токсикодермії у Миколаївській області займеться сам президент
Ситуація із захворюванням на токсикодермію у Первомайську Миколаївської області, ймовірно, настільки серйозна, що це стурбувало навіть президента. У вівторок Кучма має намір провести у Первомайську засідання урядової комісії зі з'ясування причин захворювання.