28 серпня 2001

Архів

Новини
21:39
"Індустріальний союз Донбасу" та "Газпром" будуть спільно експлуатувати Харцизький трубний
21:23
Григорій Суркіс: київський олігарх-футболіст
У історії українського олігарха Григорія Суркіса вистачає романтичного серпанку і інтриг, зірок, політиків, напівсвітла та великих грошей. І не треба забувати ще одне: у нього міцний союз з футбольною командою "Динамо" Київ, гордістю всієї нації. Це виділяє українського магната серед представників нового класу надбагатих людей.
19:59
Стрілка у верхах, або Спогади про майбутнє
Кучма: Ти мені, Ігорь, я тобі в очі дивлюсь, а ти мені казав, що я Вам забеспечу 250 мілліонів долларів на виборчу компанію. Вони счас потрібні.
Бакай: (звертається до Волкова) 48 миллионов гривен и 14 миллионов долларов, что ты подтверждаешь…
Волков: А я лишь подтверждаю 12. (Мовою оригіналу)
19:04
Ющенко і Кравченко стали колегами
У вівторок стало відомо про працевлаштування двох відставних генералів. Місця подальшого служіння батьківщині Ющенка і Кравченка здивували та розвеселили. Екс-прем'єр став директором… Українсько-російського інституту менеджменту і бізнесу імені Б.М.Єльцина, а екс-міністр внутрішніх справ - Інституту права імені князя Володимира Великого.
18:53
Алексій II отримав запрошення Кучми відвідати Україну
18:11
Убогість у Versace
380 гривень – такий місячний посадовий оклад постановою уряду встановлений "тіньовому прем'єру" – державному секретарю Кабінету міністрів України. Ще менше, ніж Яцубі – рівно на 10 гривень – відведено державним секретарям міністерств.
15:13
Солтис залишається громадянином України
Микола Солтис, який другий тиждень перебуває у всеамериканському розшуку як підозрюваний у вбивстві шести найближчих родичів, є громадянином України. За словами спікера українського МЗС Сергія Бороденкова, Солтис заяву про вихід з громадянства України не подавав, і втрата громадянства щодо нього не оформлювалась.
14:15
Суркіс порівняв ПРП з собаками і порадив не лізти до футболу
13:15
На 2002 рік Кабмін попередньо планує курс 5,75 гривні за 1 долар
11:46
Справи Жердицького та Діденка у Німеччині планують об'єднати
11:34
Число жертв на шахті ім. Засядька збільшилося до 54 осіб