28 жовтня 2003

Архів

Новини
18:22
25% українців - втрати Росії після Тузли
Незважаючи на гучні заяви Януковича, що за нашим "тузленням" спостерігає весь світ, в самій Україні чверть населення про це взагалі не чула. Водночас можна говорити і про перші втрати Росії: 25% українців почали до неї ставитися гірше. За те, щоб вже зараз дати відповідь Росії військовою силою - 5%.
17:51
Україні допоможуть інші країни, а рибі біля Тузли вже не допоможе ніщо
Міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко заявляє про міжнародну підтримку української позиції в вирішенні питання про будівництво Російською Федерацією дамби в Керченській протоці.
17:51
Поки Росія вимагає забрати прикордонників з Тузли, Кірпа будує їм заставу
На острові Коса Тузла буде побудована стаціонарна прикордонна застава з типових блоків, розрахована на 50 чоловік.
16:58
Пукача поки не обвинувачували в справі Гонгадзе
Піскун не став відповідати на питання, чи будуть ще затримання по "справі Гонгадзе" людей зі структури, яку очолював Пукач.
16:49
ПОТЕНЦІЙНИХ КІЛЕРІВ ЮЩЕНКА НЕ ЗНАЙШЛИ. АЛЕ ОХОРОНУ ДАЛИ
Служба безпеки України не володіє ніякою інформацією, яка вказувала б на загрозу життю лідера фракції "Наша Україна".
16:49
Ходорковського годують перловкою і водять на обов'язкову прогулянку
Михайлові Ходорковскому, главі "ЮКОС", що знаходиться в слідчому ізоляторі, відведено п'ять квадратних метрів житла при міжнародній нормі чотири метри.
16:35
Український PR в Америці: мертві бджоли не гудуть
Тема PR України у столиці США є таємницею. APCO за 79 тисяч доларів організовувала PR для Кучми під час його візиту до Вашингтону в 1999 році. Ці гроші заплатила компанія Nowanda Commercial Corporation, яку джерела пов’язують з ім'ям Григорія Суркіса.
16:13
У ПІСКУНА ПОЧАВ ПРОСТЕЖУВАТИСЯ ЗВ'ЯЗОК МІЖ СПРАВОЮ ГОНГАДЗЕ І ГОНЧАРОВА
Святослав Піскун підтверджує, що в Генпрокуратури є підстави підозрювати про існування зв'язку між кримінальними справами про вбивства журналістів Георгія Гонгадзе, Ігоря Александрова і справою "банди перевертнів".
16:01
Заступник Грищенко "відбілює" Януковича, а він сам просить "коментаторів" помовчати
Заступник міністра закордонних справ України Олександр Моцик спростовує повідомлення про те, що в ході переговорів голів урядів України і РФ була досягнута домовленість про виведення українських прикордонників з Тузли.
15:58
"БАНДИ ПЕРЕВЕРТНІВ" У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ НЕМАЄ. Орган випередив справу
Оперативна перевірка не виявила існування діючої "банди перевертнів" у Києві й області.
14:52
Росія образилася на українське МЗС. І доведе, що Тузла – не Україна?
У посольстві Російської Федерації в Україні висловлюють жаль у зв'язку з тим, що до завершення переговорного процесу про розмежування водної частини україно-російського кордону українське МЗС привселюдно коментує позиції сторін.
14:48
З приводу одного ностальгічного ювілею
В місті N мешкають цілком законослухняні городяни. Тому, виконуючи прийняту ще в вересні постанову парламенту "Про 85-ту річницю ВЛКСМ та державну підтримку молодіжного руху", 29 жовтня тут тихенько відзначають означену дату. Затишними генделиками міста зібралися сивочолі, а то й відверто лисі дядечки...
14:19
Щоб уникнути гніву СДПУ(о), голова львівської ТРК пішов до Януковича
Гендиректор Львівської обласної державної телерадіокомпанії Ярослав Климовича вступив до Партії регіонів, яку очолює прем’єр-міністр України Віктор Янукович.
14:08
Рабінович буде контролювати "Новое русское слово"
Компанія MIG, яка належить Вадиму Рабіновичу, стала власником контрольного пакету акцій видавничої групи "Новое русское слово".
13:49
Арешт Ходорковського уб'є шанси Росії в боротьбі за "Одеса-Броди"?
Арешт російського міліардера Михайла Ходорковського може негативно вплинути на шанси Росії у боротьбі за використання нафтогону "Одеса-Броди-Гданьськ".
13:21
КАСЬЯНОВ НАПОЛЯГАЄ, ЩОБ ЯНУКОВИЧ ДОТРИМАВ СЛОВА І ЗВІЛЬНИВ ТУЗЛУ
Прем'єр-міністр РФ Михайло Касьянов наполягає на існуванні принципової домовленості з Україною про виведення українських військ з острова Тузла при одночасному припиненні робіт з відновлення коси Тузла російською стороною.
13:12
У справі Гонгадзе можуть арештувати Едуарда Фере?
У справі Георгія Гонгадзе може бути арештований ще один колишній високопосадовий працівник міліції - Едуард Фере.
12:51
У Росії немає доказів, що Тузла - частина її території
На сьогодні російська сторона не надала Україні жодного документа, що ставив би під сумнів приналежність Україні цієї території, повідомив журналістам головний радник українського МЗС Леонід Осаволюк.
12:40
Пукач "заложить" всіх убивць Гонгадзе?
Генерал Олексій Пукач, арештований у справі Гонгадзе, був "найчеснішою і, у зв'язку з цим, найслабшою ланкою" у певному ланцюжку, що встановлюється в ході розслідування.
12:36
Журналісти хочуть самі обрати собі омбудсмена
Українські журналісти просять голову комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Томенка та омбудсмена Карпачову врахувати їх побажання при призначенні уповноваженого з питань свободи слова й засобів масової інформації.
11:41
Тузла, ЄЕП, Ходорковський абощо
Якщо українським олігархам історичний досвід нічого не говорить, можливо, щось їм скаже доля бідаки Ходорковського, якому дали заробити його мільярди лише задля того, щоби у слушний момент зробити цапом-відбувайлом. Якщо Кремль робить отаке із своїми баранами, то що він буде "у випадку чого" робити з українськими баранчиками?
11:37
Остаточному покращенню українських рейтингів заважають Пінчук і Суркіс?
"Проте рівень рейтингів України обмежується впливом на економіку політичних груп, практикою політичного патронажу і повсюдно слабкою платіжною дисципліною в економіці".

11:22
Кучмі склали звіт про "перевертнів"
Результати розслідування передані президентові, повідомила прес-секретар голови СБУ Марина Остапенко.
10:59
КУЧМА НАКАЗАВ ЗНАЙТИ ПОТЕНЦІЙНИХ КІЛЕРІВ ЮЩЕНКА
Згідно з дорученням президента, у разі потреби безпека Ющенка буде забезпечена.
10:48
Мельниченко розповість про технології фальсифікації президентських виборів
Екс-майор Управління державної охорони Микола Мельниченко має намір оприлюднити нові фрагменти записів, зроблених у кабінеті президента Кучми.
10:45
Шер: Тузла - спецоперація чекістів, що відкрила Заходу очі на Росію
Говорячи про можливий розвиток ситуації навколо Тузли, Шер сказав: "Я сказав би, що усе вже вирішено в Росії і що кризі не буде дозволено перетнути будь-які "червоні лінії". Це - експеримент."
10:18
Менар звернувся до Смешка з проханням не лізти до інтернету
Керівник "Репортерів без кордонів" також заявив, що його організація уважно стежитиме за подіями в Україні, де, за його словами, влада ретельно перевіряє діяльність засобів масової інформації.
09:59
У Росії нова фобія відносно Тузли
"Пропуск осіб, транспортних засобів через кордон - компетенція спеціальних федеральних служб, у їхній перелік козаки не входять", - відзначив представник прикордонного відомства Росії.