28 жовтня 2005

Архів

Публікації

Через небажання розколювати "помаранчевий рух" я не подаю на Турчинова до суду

Я вимагаю припинити згадування імені Червоненка у зв'язку з Іллічівським морським торговельним портом у договорі з Національною контейнерною компанією Росії. Складається враження, що співробітники СБУ дезінформували Турчинова про реальний стан справ у договорі.

Декларація Ющенка: за минулий рік він збагатів на 300 метрів житла

Команда глави держави не збиралася публікувати його декларацію навіть після історії з Андрієм Ющенком. Було заявлено – ви побачите звіт до квітня 2006 року. Причиною називали відсутність спеціальної паперової форми, відповідно до якої має надавати інформацію глава держави. Ситуацію змінив тільки прихід Олега Рибачука. Як і в 2003, родина Ющенків не мала жодного (!) приватного авто.

К сожалению, нам никто не подготовил наш Майдан

В то горячее время надо было, пардон, развязать нашего кобеля. Нашли ему даму, обо всем договорились. Приехали с собакой по указанному адресу, встретились с хозяевами. Знаете, что они нас спросили перед случкой? А за кого вы голосовали? Выяснив, что за Януковича, хозяйка сучки категорически заявила – мы ни за что не отдадим нашу оранжевую девочку вашему бело-голубому псу! Так тогда собаку и не случили.

Верховенство права, а не закону про вибори

Спроби тлумачення або ж роз’яснення взагалі не кореспондуються ні з Конституцією, ні з законами. Право на свободу думки і слова дано людині від народження. Жоден закон не може забрати у людини це право. В Україні визнається і діє принцип верховенства права. Права, а не закону. І Україні видалася чергова нагода це довести.

80% киян чули про скандал з Андрієм Ющенком

Понад 80% киян добре знають або щось чули про скандали, пов'язані із сином президента Андрієм Ющенком. Як позначився скандал на ставленні до самого президента? Більш, ніж половина серед тих, хто добре знає в чому суть скандалу, відзначили, що ставлення до Віктора Ющенка не змінилося. Разом з тим, в 42% воно погіршилося.
Новини
21:37
Кучма знає, що Мельниченко набрид навіть американцям
Екс-президент Леонід Кучма заявив, що не боїться оприлюднення плівок Мельниченка.
20:34
Ющенко поставив спільну вимогу Єханурову та Семенюк
Президент Віктор Ющенко доручив уряду та Фонду держмайна розробити прозорий план приватизації на 2006 рік.
20:18
Литвин розповів, як здійснити мрію Ющенка
У понеділок, як очікується, відбудеться нарада за участю президента Віктора Ющенка, членів уряду і керівників фракцій парламенту по обговоренню переліку законопроектів, необхідних для вступу України до СОТ.
20:06
Луценко пустить майно з молотка
Міністерство внутрішніх справ проведе 14 листопада відкритий аукціон з продажу 150 автомобілів "Фольксваген Пасат", що належать йому.
19:15
Партія Ющенка просить Луценка не допустити кровопролиття
Партія "Народний Союз "Наша Україна" звертається до правоохоронних органів з метою попередження провокацій 7 листопада.
19:12
Тепла старість у депутатів почнеться через півтора роки
Президент Віктор Ющенко пропонує відкласти до 1 січня 2007 року введення в дію змін до закону "Про статус народного депутата", відносно встановлення пенсії парламентаріям.
18:58
Кучма знає, від чого помер Кирпа, а справу Гонгадзе ось-ось розкриють
Екс-президент Леонід Кучма заявив, що, за його даними, смерть екс-міністра транспорту Георгія Кирпи "пов'язана з його здоров'ям".
18:42
Ющенко вмовлятиме депутатів здійснити його мрію
Президент Віктор Ющенко найближчим часом планує звернутися до керівників парламентських фракцій із проханням об’єднатися навколо вирішення питання вступу України до СОТ.
18:38
Кінах натякає Ющенку на блок?
Партія промисловців і підприємців вважає своїм основним партнером на виборах до Верховної Ради 2006 року "Народний союз Наша Україна"
18:21
Син президента готує українців до нових скандалів
Син президента Андрій Ющенко вважає, що скандал з підпалом машини Валіда Арфуша є підняттям іміджу братів або жестом опонентів Віктора Ющенка.
18:20
Мама Шуфрича так і не розжилася "історичною" землею
Ужгородська міськрада поки не ухвалила рішення про виділення матері заступника голови СДПУ(о) Нестора Шуфрича 4,7 тис. кв. м. землі в історичному центрі міста.
17:42
Партія Ющенка блокуватиметься з Тарасюком і Костенком не для відсотків
"Народний Союз Наша Україна" може створити спільний виборчий блок з Українською народною партією, Народним рухом, партією "Реформи і порядок" та Конгресом українських націоналістів.
17:26
НСНУ доведе, що Порошенко, Мартиненко і Третьяков "не верблюди"
"Народний союз "Наша Україна" не збирається виключати з партії Петра Порошенка, Миколу Мартиненка та Олександра Третьякова, звинувачених у корупції.
17:25
оновлено 17:59Медведчук забув про імідж і оголосив себе рятівником ЗМІ
Голова СДПУ(о) Віктор Медведчук заявляє, що його партію не слід асоціювати тільки з її лідером.
17:00
Закривати ЗМІ під час виборів будуть "об'єктивно"
Керівництво Нацради з питань теле- і радіомовлення та голова Центрального виборчого комітету обговорили з представниками провідних телекомпаній питання, що стосуються висвітлення передвиборної кампанії в ЗМІ.
16:32
Литвин, як зозуля, підкладає свою рекламу?
Газета Народної партії Володимира Литвина "Народна" вкладалася в інші видання та розповсюджувалася по Україні згідно з договором між "Укрпоштою" та парламентською газетою "Голос України
15:39
Судді відреклись від "жирної" зарплати
Прес-служба Конститувційного суду спростовує інформацію депутата Юрія Кармазіна про
15:28
Ющенко зрозумів, як налагодити стосунки з людьми
Взаємини влади з бізнесом і громадянами залежать від того, як держава захищає право людини на власність, заявляє президент Віктор Ющенко.
15:12
Рибачук пояснив вибір Ющенка та запропонував Шевченку роботу
Голова секретаріату президента Олег Рибачук заявив, що в результаті конкурсу концепцій розвитку НТКУ було неможливо визначити переможця.
15:07
В Ужгороді буде площа Кірпи
Депутати Ужгородської міської ради вирішили перейменувати площу Привокзальну на площу імені Кирпи, на честь покійного екс-міністра транспорту Георгія Кирпи.
15:02
Економіка утекла від Тимошенко в тінь більше, ніж від Януковича?
Рівень тіньової економіки в Україні за підсумками першого півріччя 2005 року виріс до 32% стосовно офіційного обсягу валового внутрішнього продукту
14:51
Піскун не зможе повернутися за допомоги своєї подруги
Шевченківський районний суд відмовив екс-генпрокурору Святославу Піскуну в забезпеченні його позову до президента Віктора Ющенка шляхом призупинення дії указу про його звільнення.
14:31
Ющенка обжене Янукович і Тимошенко, а вибори сфальсифікують?
Найбільшу кількість голосів виборців на парламентських виборах може набрати Партія Регіонів Віктора Януковича.
14:15
Від Тимошенко запрошують на Майдан. У репертуарі Губський із трубою
Партія "Єдина Україна" спростовує свою причетність до поширення листівок
14:15
Рибачук розповів, навіщо їздив до Путіна
Голова секретаріату президента Олег Рибачук пояснив свою поїздку до Росії підготовкою візиту російського президента Володимира Путіна в Україну.
13:48
Тимошенко монополізує Майдан, але в неї буде "нестиковка"
БЮТ під час виборчої кампанії буде висувати на перше місце ідею вірності ідеалам Майдану, необхідності вирішити ті проблеми, які не вирішив Майдан.
13:31
Рибачук знає, яких губернаторів звільнять
Голова секретаріату президента Олег Рибачук підтвердив, що серед губернаторів Вадима Чупруна, Олексія Данилова і Миколи Ткача є ті, хто буде відправлений у відставку.
13:23
Тимошенко пообіцяла Путіну зробити приємно?
Прем'єр Юлія Тимошенко пообіцяла Кремлю, що за неї Україна не буде вступати в НАТО.
13:15
Рибачук знає, кого запропонують новим генпрокурором
Президент Віктор Ющенко запропонує кандидатуру генпрокора уже в п'ятницю.
13:10
Ющенко заробив не більше за Тимошенко
Президент Віктор Ющенко за 2004 отримав сукупний дохід на суму 62 221,24 гривні , а його родина 214 116 гривень 43 копійки
12:58
Саакашвілі звільнив радника, який купував в України браковану техніку
Президент Грузії Михайло Саакашвілі відправив у відставку свого головного військового радника - заступника секретаря Ради національної безпеки бригадного генерала Вахтанга Капанадзе.
12:44
доповненоАнтимонопольний комітет "підтискає" UMC та "Київстар"
Антимонопольний комітет України рекомендує скасувати плату за з'єднання операторами мобільного зв'язку UMC та "Київстар".
12:39
Єханурова як будівельника потрясла нова сфера відповідальності перед Ющенком
Я вперше в Туркменістані, і я вражений побаченим. Як будівельник, пішки гуляючи по чистих вулицях туркменської столиці
12:36
Мороз не вирішив, на який Майдан піти
Парламент не підтримає рішення про проведення ревізії політичної реформи, якщо воно буде прийнято, вважає лідер Соцпартії Олександр
12:27
Литвин лякає, що можуть почати продавати могили
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин виступає проти масової приватизації державної власності.
12:18
ГПУ розбереться, як у Кузьмука збили літак
Військовий суд Київського гарнізону скасував постанову Генпрокуратури про закриття справи по факту катастрофи над Чорним морем літака ТУ-154 російської авіакомпанії "Сибір".
12:04
Донецькі вже не ховаються, а щосили користуються недоторканністю
Заступник голови Донецької обласної ради Олександр Зац після тривалої хвороби і відпустки готується приступити до своїх обов'язків
11:59
Контракт з Ільїчивським портом, яким гордився Червоненко, зупинили
Міністерство транспорту і зв'язку вирішило розірвати договір про спільну діяльність між Ільїчівським портом і приватним підприємством "Укртрансконтейнер", яке контролює Національна контейнерна компанія.
11:50
"Арселор" сказав, чому не купив "Криворіжсталь"
Учасник аукціону з приватизації "Криворіжсталі" компанія "Арселор" називає конкурс прозорим і чесним, але остаточну ціну комбінату – зависокою.
11:27
"Криворіжсталь" офіційно продана
Фонд держмайна й Mittal Steel Germany GmbН (Німеччина) підписали договір купівлі-продажу 93,02% акцій гірничо-металургійного комбінату "Криворіжсталь".
10:53
ЛУЦЕНКО ДОПИТАВ ЮЩЕНКА
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що син президента Віктора Ющенка Андрій дав свідчення у справі про підпал машини видавця журналу "Папарацци" Валіда
10:44
Безсмертний все одно хоче Ющенка у список депутатів
Голова Ради партії "Народний Союз Наша Україна" Роман Безсмертний не змінив своєї позиції щодо №1 у партійному виборчому списку
10:32
оновлено 11:12Семенюк працюватиме 25 років, незважаючи на механізми Тимошенко
Голова Фонду державного майна Валентина Семенюк заявляє, що рішення про продаж металургійного комбінату "Криворіжсталь" було "політичним рішенням" екс-прем'єра Юлії Тимошенко.
10:31
Івченка не позбавляли візи, він і далі може лаяти підлеглих Туркменбаши
Міністр палива й енергетики Іван Плачков спростував повідомлення про те, що Туркменістан відмовив у візі главі НАК "Нафтогаз Україна" Олексієві Івченку
10:18
Україні дали 20 мільйонів
Європейський банк реконструкції та розвитку надав Україні позику у 20 мільйонів доларів для фінансування проектів енергозбереження.