29 березня 2001

Архів

Новини
19:55
Криза Кучми
Німецький рада з зовнішньої політики вважає, що через "найскладнішу зовнішньополітичну кризу" європейська орієнтація України опинилася "під загрозою". Країна зближується з Росією, і від бєларуського сценарію врятує тільки Ющенко.
17:23
Не чіпайте нашого Сі Сі!
Україна – чи то цвинтар, чи то "Санта-Барбара"
Після того, як Пауелл відчитав Зленка за пригнічення демократії, український міністр помстився американцям під час виступу у "Heritage Foundation". У своїй промові Зленко в стилі розлюченого Кучми дійшов до того, що навіть почав обурюватися американськими журналістами.
16:35
Морозу не надали слово на з'їзді УСПП
Грандіозне шоу облизування "гаранта", легкого побиття уряду Ющенка та масового гноблення опозиції відбувалось у четвер в палаці "Україна". Це дійство мало назву позачерговий з'їзд Українського союзу промисловців та підприємців.
16:20
Друге дихання Президента України
Звичайно, розмірковування на тему, чи є пиха і самоповага у народу, який таку поведінку можновладців терпить, і чи гідний народ таких правителів - це, як мовиться, загальне місце. І самоповагу важкувато помітити, і таких правителів народ справді гідний, якщо їх терпить.
15:13
Ющенко виправляється…
На прийом до Тимошенко крім активістів опозиції записався і колишній начальник. Ющенку хоче побачитися з екс-віце-прем'єром і поговорити про шляхи виходу з конфлікту.
14:10
Що таке "Кролл"?
"Кролл Ассошиейтс" – та сама компанія, яку свого часу найняв російський уряд для пошуку грошей КПРС. Ніяких грошей "Кролл" не знайшов, хоч велика їх частина відмивалася в самих США.
13:28
Хто завгодно, тільки не Марчук
У числі тих, хто намагався навести мости з опозицією, називаються такі прізвища - Валерій Пустовойтенко, Роман Безсмертний, Володимир Радченко, Віктор Мусіяка. З переговорними ініціативами виступали Анатолій Кінах, Сергій Тігіпко і "навіть Бродський".