29 травня 2001

Архів

Новини
22:48
Вахту здав! Вахту прийняв!
Після 18 години вівторка, вже коли робочий день пересічного чиновника закінчився, Ющенко представив секретаріату Кабінету міністрів їх нового начальника Кінаха. Сам же після останнього робочого дня у будинку на Грушевського поїхав до лікарні "Феофанія", де він пробуде принаймні до кінця тижня.
22:31
Кучма організував Конституційний заколот?
Президент запровадив посади державного секретаря Кабінету міністрів і державних секретарів міністерств, які будуть призначатися на термін повноважень президента України - 5 років. Вони будуть працювати на рік більше Кучми.
21:54
Хто "зробив" Кінаха...
Результати поіменного голосування про надання згоди на призназначення Анатолія Кінаха прем'єр-міністром України. "За" голосували Олександр Лавринович, Рефат Чубаров...
20:43
Ющенку не будуть робити операцію
20:04
Політика нового прем'єра у Києві буде проукраїнською?
"Кінах, звичайно, не Ющенко, але з всіх можливих кандидатів він - найрозумніший і респектабельний політик.Нічого не відомо про його зв'язки з олігархами, в економіці він розбирається добре, і дуже позитивно ставиться до розвитку відносин між Україною і Німеччиною. Це – добрий вибір", вважають у Німеччині.
19:45
Волков вважає Ющенка і центристську коаліцію Плюща несумісними
19:22
Гайсинський продовжує PR-кампанію судді Замковенка
Безпрецедентну і абсолютно безкоштовну PR-кампанію для судді Миколи Замковенка продовжує вести прокурор Києва, особистий друг Олександра Волкова Юрій Гайсинський. У четвер, коли обрання прем'єра є основною новиною дня, Гайсинський пішов на пряме порушення законів України і порушив кримінальну справу проти Замковенка.
18:18
Нові призначення. Навіщо тепер міністри?
В новому уряді свої пости збережуть міністр закордонних справ Анатолій Зленко, внутрішніх справ Юрій Смірнов, оборони Олександр Кузьмук, міністр з питань надзвичайних ситуацій Василь Дурдинець. Олег Дубина пішов на підвищення і став першим віце-прем'єром.
17:19
Шкіля залишили у тюрмі
17:09
Кінах заробляв 300 доларів в місяць
16:57
"Слава Богу, в нас є прем'єр!" - Кучма
Кучма, судячи по всьому, був готовий до позитивної відповіді парламенту. Реакцію президента на рішення парламенту можна назвати стримано-оптимістичною.
15:56
НЕВІДОМИЙ ЗБИРАВСЯ ПІДІРВАТИ АГРОПРОМ
15:39
Росії подобається новий український прем'єр
15:10
Ющенко розвітається з міністрами, а Кучма привітає Кінаха
14:04
Кінах – інструмент Кучми і заручник досягнень Ющенка
"Кінах на посаді прем'єра – це найкращий варіант" - вважає Михайло Погребинський. Після затвердження Кінаха "ключовою особою стає президент", і "про ідеологію прем'єра можемо не говорити", упевнений Гліб Вишлінський. "Кінаху буде об'єктивно важко працювати. Навряд чи він зможе тими ж темпами, що і уряд Ющенка, виводити з тіні економіку", - говорить Анатолій Гриценко.
14:02
Мороз розколов опозицію?
Рішення Соцпартії голосувати за Кінаха "не сприятиме зміцненню опозиції" вважає лідер "Батьківщини" Олександр Турчинов. Таке голосування "поставило серйозний знак питання над єдністю опозиції".
13:41
Кому скільки портфелей? Коментарі
Волков вже заявив, що фракції, які підтримали Кінаха, "безумовно" будуть основою нового уряду.В одному депутати однозначні - Кінах буде найменш самостійною фігурою серед всіх його попередників-прем'єрів.
12:11
Нова група 239
Як тільки президент підпише указ, Кінах стане прем'єром. За нього проголосували 239 депутатів з 400. Не голосували комуністи і "Батьківщина". Результати голосування викликали бурхливі оплески. Першим Кінаха поздоровив колега по фракції НДП Олександр Карпов. Другим піскочив Волков, який усміхався у весь рот і від радощів навіть трохи потрусив Кінаха за плечі.
11:52
НЕВІДОМИЙ ХОЧЕ ПІДІРВАТИ БУДИНОК НА ХРЕЩАТИКУ
10:15
Екзамен Кінаха
На виступ кандидата Кінаха нинішній Кабінет міністрів в повному складі під керівництвом першого віце-прем'єра Юрія Єханурова зібрався в ложі уряду. Кінах же сказав, що він "не любить практику показувати пальцем назад, коли приходить новий уряд і говорить, що починає працювати з чистого листа".
09:52
Дубина - в команді Кінаха