29 серпня 2001

Архів

Новини
21:40
Кучма: "Ікони нам не потрібні"
Невідомо, де знаходиться та Україна, президентом якої є Кучма. Може, на Марсі – "гарант" і досі вважає, що Гонгадзе "не писав нічого про президента", а тому й замовляти його вбивство не було сенсу. У середу на свій бік Кучма намагався залучити відомого американського журналіста Джона Маклафліна.
20:32
Українці стали менше скаржитися Кучмі
19:43
Справжні "зелені" – новий проект Рабіновича
Незабаром в Україні може з'явитися Українська партія зелених. УПЗ, не маючи поки що юридичного статусу, вже протиставляє себе існуючій Партії зелених України і заявляє про намір конкурувати з ПЗУ на майбутніх парламентських виборах.
17:53
Ющенко: "Я серцем з тими людьми, що були в наметах"
"З мене будуть робити те політичне м'ясо, яке робили перед цим 10 років поспіль приблизно в аналогічних розкладах. Але якщо у мене є якийсь шанс зробити політичну консолідацію – моє тіло і моя ідея будуть належати до цього напрямку політичного модернізму в Україні".
17:25
Учасників безладдя 9 березня будуть судити наприкінці вересня – початку жовтня
16:26
Для виборів-2002 потрібні нові законодавчі норми, упевнений голова ЦВК
15:19
За Солтиса обіцяють $120 тисяч
14:49
Азаров обіцяє зробити Партію регіонів найбільшою в Україні
14:24
ЮЩЕНКО: Я НЕ ЛІДЕР ОПОЗИЦІЇ Екс-прем'єр – за вступ України до НАТО
14:08
У вересні Северинсен приїде до Києва, а потім ПАРЄ визначатиметься щодо України
13:33
Александрова вбили через помилку – його переплутали
У абсолютній неоригінальності розписалася українська прокуратура. Вбивці Александрова, згідно з основною версією, прийняли журналіста за одного зі співробітників юридичного бюро компанії "ТОР" – прямо як в історії з Гонгадзе, якого, як вважає слідство, найімовірніше, просто убили наркомани.
12:53
"Яблуко" за два тижні почне безстрокове пікетування Верховної Ради
12:27
Євангеліє від Миколи Азарова
"Якщо говорити про себе, то я абсолютно не боюся ніяких компроматів. Ніхто в нашій країні не може сказати, що Азаров - злодій, що у Азарова можна вирішити за гроші будь-яке питання. Ну, немає таких людей, в природі не існує. Вигадати можна, але брехня – є брехня. Мене дуже довго компрометували різними плівками так званого майора. Ну і що?"