29 жовтня 2004

Архів

Публікації

Останні дані перед виборами: у Ющенка плюс 4%. І одночасно мінус 8%

В останні дні, що залишилися до голосування, свіжу соціологію роздали журналістам Центр Разумкова і російський Фонд "Общественное мнение". Хоча публікація рейтингів заборонена в ЗМІ за два тижні до виборів, "УП" після довгих суперечок і дискусій в редакції свідомо йде на оприлюднення даних.
Новини
22:46
Чому твій голос вирішальний
Можна проголосувати за кого завгодно. Але так ти підтримаєш тих, хто протягом кількох років безкарно гвалтував країну. Тих, хто відтинав голови журналістам, вбивав суддів та народних депутатів. Тих, хто отруїв кандидата в президенти, а потім не садив його літак в аеропортах країни, хто арештовував студентів. На жаль, маємо саме таку альтернативу.
22:01
Кучма: процеси в суспільстві були й залишаться під контролем президента
"Ні в кого не може бути сумніву, що ми спроможні стати на захист безпеки громадян і забезпечити правопорядок в умовах передачі влади. За десять років я не давав підстав сумніватися в моїй рішучості. А президентом стане той, хто з честю вийде.
21:29
Ющенко виграв у Кисельова півгодини ефіру перед виборами
Голосїївський районний суд Києва зобов'язав телеканал ICTV надати кандидатові в президенти Віктору Ющенку ефірний
21:14
Мороз знає про конфлікт, який готує влада
Кандидат в президенти Олександр Мороз закликає не дозволити фальсифікації виборів.
20:54
ТОМУ ЩО... ЮЩЕНКО
ТОМУ ЩО він слухає "ВВ", "Кому вниз", "Океан Ельзи"...ТОМУ ЩО мої діти вдома граються "в Ющенка" із оранжевими прапорцями і ніхто з них не хоче бути "януковичем". ТОМУ ЩО його ненавидять ті, хто ненавидить всіх нас. Ющенку дуже потрібна наша підтримка. Сьогодні!
20:26
Антиющенківських сюжетів на один день стало менше
У четвер у новинах провідних телеканалів не було відвертих антиющенківських сюжетів та були присутні збалансовані сюжети частини
20:04
Політолог Януковича дізнався про переворот у штабі Ющенка і розповідає про сценарії влади
"Три тижні тому, - пояснив політолог, - у штабі Ющенка відбувся переворот, у результаті якого були відсторонені
19:58
ЛИТВИН ПРОСИТЬ НЕ ПОЧИНАТИ РЕВОЛЮЦІЮ
Голова Верховної Ради Володимир Литвин звернувся до кандидатів в президенти з закликом "не розбурхувати людей".
18:38
Звернення Ющенка і Тимошенко до українців
Нам відомі плани провокаторів. Вони хочуть зірвати вибори, вчинивши погроми і бійки на площі біля ЦВК. Не піддамося на провокації. Наша відповідь – витримка і спокій. Якщо в ніч з 31 жовтня на 1 листопада хтось чинитиме опір роботі ЦВК, знайте – це провокатори. Ми зберемо в Києві сотні тисяч людей, коли влада спробує перекреслити волевиявлення народу.
18:26
Янукович думає, що чистий перед законом. А вороги мають відповідати перед Богом
Прем'єр-міністр України, кандидат у президенти Віктор Янукович вважає політичною спекуляцією заяви про його судимості
17:48
Янукович попереджає про "криваве громадянське протистояння"
"Один з кандидатів в президенти публічно заявив про наміри захопити владу в Україні будь-якою ціною. Ціною людської крові, що може пролитися на барикадах. Україні не потрібен правитель, що захоплює владу за рахунок народу, несучи йому горе і нещастя".
17:32
ЯНУКОВИЧ ЗНОВУ НАЇХАВ НА ОПОЗИЦІЮ – ПОПЕРЕДУ КРИВАВЕ ПРОТИСТОЯННЯ
Віктор Янукович закликав українських громадян не брати участь у насильницьких акціях, а реалізувати своє конституційне право і проголосувати на виборах
17:17
Смутні роздуми перед екзит-полом або "підозрюються усі…"
Новий елемент цієї кампанії – це публічна продажність. Якщо раніше хтось чогось соромився, то зараз "технічні кандидати", огидні ролики яких крутять по телебаченню на всю країну, спокійно виступають по телебаченню. Борці з владою на очах в усіх стають радниками цієї влади. На цьому тлі не підозрювати соціологів було б дивно.
17:04
Янукович затримує радянські паспорти.. для виборів
До 1 грудня український уряд дозволив користуватись паспортами громадян України, які оформлені з використанням бланків паспортів колишнього СРСР.
16:04
"ПОРА" переносить мітинг, залишаючи ЦВК бандитам
Громадська кампанія "Пора" переносить мирну маніфестацію за захист чесних результатів виборів 1 листопада від будинку Центвиборчкому на Майдан Незалежності.
16:03
СДПУ(о) одягає куртки за Ющенка
Штаб повідомляє за даними правоохоронців, що 28 жовтня одним із лідерів СДПУ(о) на Закарпаття було завезено понад півтисячі комплектів курток оранжевого
15:37
Кучма не вірить у фальсифікації – завадить півторамільйонна армія
Леонід Кучма вважає безпрецедентно відкритою нинішню кампанію по виборам президента і відкидає можливість фальсифікації.
15:10
ЮЩЕНКІВЦІ НЕ ЙДУТЬ У НІЧ ВИБОРІВ ПІД ЦВК
Штаб Віктора Ющенка не проводитиме мітинг у ніч виборів під ЦВК і закликає своїх прибічників не приходити туди, щоб уникнути провокацій
14:57
Чому я не хочу жити в Україні Януковича
Мене не вводить в оману українська мова Януковича. Він безперечно патріот, але своєї, не моєї України. Фокус в тому, що Янукович зможе жити в моїй Україні, але я в його – ні. Можливо я згущую фарби й диктатура не стукає вимогливо в мої двері. Але я ще ніколи не хвилювався так за своє майбутнє, майбутнє моєї сім'ї
14:55
Ющенку прогнозують 37-39%, Януковичу – 41-43%
Свій прогноз соціологи оприлюднюють, "спираючи на результати соціологічних моніторингових досліджень електоральних орієнтацій населення".
14:54
Кучма запропонував незадоволеним журналістам звільнятися
Президент України Кучма вважає, що у своїй роботі журналісти мають керуватися внутрішнім статутом свого засобу масової інформації, і йти з роботи, якщо їх цей статут не влаштовує.
14:43
Щербань готує для Ющенка прийом з яйцями, братками й "грифонами"
Сумська влада ретельно готується до зриву зустрічі Віктора Ющенка з виборцями, вважає нардеп Олег Рибачук
14:27
Влада влаштувала бєспрєдєл на дільницях ще до виборів
Комітет виборців України відзначає, що готовність виборчих дільниць до дня виборів 31 жовтня залишається
14:23
КУЧМА: ОПОЗИЦІЯ ЗРИВАЄ ВИБОРИ. ВІН ОБІЦЯЄ НАСТУП
Президент України Леонід Кучма заявляє, що якщо й існує загроза зриву виборів глави держави, то вона виходить від опозиції.
14:07
Над прірвою у брехні
У Миколаєві в наочній агітації існує тільки один кандидат у президенти. За останні тижні відраховані 18 студентів, які працювали у штабах не-Януковича, або брали участь у протестних акціях. Газети нагадують радянські часи: матеріали немов списані під копірку, не рекомендовано навіть публікувати зведення про кримінал, пожежі й інші події.
13:53
ШТІРЛІЦ ІЗ АП ПОПЕРЕДЖАВ ЮЩЕНКА ПРО ОТРУЄННЯ?
Колишній урядовий секретар Кабінету міністрів України Віктор Лисицький стверджує, що про плани отруєння Ющенка було відомо
13:34
Віктор Янукович прогримів під фанфари разом з Володимиром Путіним
Міністр оборони Кузьмук у першу чергу привітався з Віктором Януковичем і тільки потім – з Леонідом Кучмою, Володимиром Путіним і Ільхамом Алієвим. Це, на мій погляд, багато про що говорить. Збройні сили України, я вважаю, уже присягнули в такий спосіб на вірність пану Януковичу.
13:15
Ющенко знає про чартери втечі з України. І обіцяє не дати горілки Білоконю
Віктор Ющенко заявляє, що влада готує два сценарії на вибори – фальсифікацію або у разі її провалу визнання виборів недійсними
12:56
Тігіпко розповів США, як добре жити в Україні
Керівник кампанії кандидата Віктора Януковича Сергій Тігіпко спростовує твердження, викладені в одній зі статей британської газети Financial Times про те, що інвестори з небажанням ідуть в Україну.
12:31
Три тисячі запорожців їдуть до Києва, щоб захищати ЦВК від опозиції
Понад три тисячі осіб виїдуть із Запоріжжя до Києва 31 жовтня, щоб взяти участь у мітингу на підтримку Віктора Януковича.
12:13
Ющенко збирається отримати 60% у 1-ому турі. Навіть якщо завадять таргани
Віктор Ющенко розраховує навіть у разі фальсифікації виборів перемогти в першому турі з результатом 60%.
12:06
ЮЩЕНКО: КУЧМА ОТРИМАЄ ТЕ, НА ЩО ЗАСЛУГОВУЄ
Віктор Ющенко у разі перемоги на виборах президента не буде мати особистих стосунків з Леонідом Кучмою.
12:03
Сівкович проти Порошенка
Чи стверджував Порошенко про факти чи він давав свою оцінку діям Сівковича? Оціночні судження бувають достатньо простими, мова не йде про факти. Можна згадати випадки, коли когось політиків та чиновників називали: "вампіром", "нільським крокодилом", "політичною повією", кублом недолугих педагогів".
12:01
США втрачають надію, що Україна є демократичною
США сумніваються у виконанні владою України своїх демократичних зобов'язань.
12:00
СБУ ГОТУЄ МАСКІ-ШОУ В "ОБКОМІ"
У п'ятницю готуються провокація проти сайт "Обком", яка буде здійснена за допомогою спецслужб
11:52
Проти Медведчука повстало вже 18 телекомпаній
Співробітники 18 телекомпаній вже підтримали протест проти цензури та тиску, що чиниться на них під час президентської кампанії
11:45
Кінах навіть не припускає думки, що Янукович буде президентом
Кандидат в президенти Анатолій Кінах вважає, що Янукович не зможе перемогти в президентських виборах.
11:34
Янукович пообіцяв Росії Севастополь. І нагадав українцям про холодну війну
Янукович, "кандидат у президенти з сумнівним минулим", пообіцяв Росії передати український порт Севастополь у Криму російському Чорноморському флотові, пише поважне видання Jane's Intelligence Report
11:26
Янукович дасть гарантії Кучмі і посвариться з Пінчуком і Медведчуком
Україна ризикує змарнувати історичну можливість, якщо вона обере кандидата від влади Віктора Януковича і опинитися в ізоляції від Заходу
10:57
Перед виборами Буш нагадав Україні про НАТО
Президент Сполучених Штатів Джордж Буш заявив, що не виключає можливості приєднання України до Північно-Атлантичного альянсу
09:48
ЮЩЕНКО ЗАЯВЛЯЄ ПРО ПОГРОЗИ ЧЛЕНАМ СВОЄЇ РОДИНИ. ЙОГО ДОЧКА ПЕРЕХОВУЄТЬСЯ
Вiктор Ющенко заявляє про погрози членам своєї родини напередоднi виборiв президента
00:00
Україна не може дозволити собі нечесні вибори
Ми будемо співпрацювати з тим, кого вони оберуть, якщо тільки переможець буде обраний шляхом вільних і чесних виборів. Цього року я відвідав Київ. Із собою я привіз послання президента Буша. Нечесні вибори змусять нас переглянути наші відносини, особливо з тими, хто фальсифікує вибори і маніпулює ними.