29 листопада 2001

Архів

Публікації

Незгасаюча епідемія

Україна - єдина країна з республік колишнього СРСР, де приблизно 1% дорослого населення є ВІЛ-інфікованими. Про це говориться в щорічному звіті ООН, підготовленому до Всесвітнього дня боротьби з СНІДом, який припадає на 1 грудня.
Новини
20:01
Ще одне підтвердження справжності плівок Мельниченко
19:35
Звинувачений у замаху на Вітренко Іванченко зник з СІЗО
19:25
Кінах – не "обличчя" ТУНДРИ, а підтвердження статусу "президентського блоку"
19:15
Віталій Кличко зустрівся з Россом Пьюрітті поки що біля рингу…
В четвер в залі "Universum Gum", де проводить свої тренування Віталій Кличко, українець зустрівся зі своїм майбутнім суперником Россом Пьюрітті. Нагадаємо, що бій між Кличком-старшим та Пюрітті відбудеться 8 грудня в Оберхаузені.
18:15
Джордж Буш робить зачіску у дочки прем'єр-міністра Афганістану
17:19
Україна ще далека від розуміння принципів західної демократії...
В Україні недорозвинута очевидна готовність говорити про проблеми, формулювати пропозиції щодо їх вирішення. Недостатньо казати, що Кучму треба усунути, це не може бути метою парламентських виборів. Мабуть, треба вдаватися до прискіпливого аналізу стану України, критикувати невдачі.
16:23
У Пустовойтенка немає і ніколи не було інформації про того, хто убив Гонгадзе
Лідер НДП, міністр транспорту України Валерій Пустовойтенко заявляє, що не приховував даних про обставини зникнення журналіста Георгія Гонгадзе.
16:08
Долганова засудять
Ще донедавна грізний пропагандист-чиновник від журналістики В.Долганов сьогодні став звичайним громадянином Вадимом Опанасовичем Долгановим. Такого висновку дійшли журналісти, які 28 листопада були у Шевченківському районному суді. Сторона Долганова вже відмовилася від наполягань на розгляді до "переможного кінця".
15:51
Укрнет зростає, але розвиток інформаційного суспільства є повільним, вважає Шевчук
Кількість українських користувачів мережі Інтернет за останні два роки зросла більш ніж утричі і, за різними оцінками, становить від 700 тис. до 2 млн. осіб.
15:13
Курс гривні буде зміцнюватися до кінця року - Стельмах
Курс української гривні буде зміцнюватися до кінця 2001 р., оскільки наразі немає економічних передумов для зміни спрямованості курсу національної валюти.
14:51
Верховна Рада списала населенню комунальні борги
Верховна Рада пробачила борги населення за квартирну плату, комунальні послуги, спожитий побутовий газ та електроенергію станом на 1 січня 2000 року.
14:09
Бюджет відклали до 6 грудня
14:06
Парламент ухвалив рішення з CD, але тільки у першому читанні
14:06
Сташевському знайшли нову роботу
13:12
Донецька УНА виховує еліту та не має амбіцій
Донецька УНА виставить свого кандидата у Верховну Раду лише на одному окрузі. Ця людина не є членом УНА і балотуватиметься у Донецьку. Можна одразу казати, що останнє робить її шанси на перемогу мізерними, бо Донецькі округи знаходяться під особливим наглядом обласної влади.
12:48
На чемпіонаті світу з футболу гратимуть найточнішим та найшвидкішим м’ячем
На чемпіонаті світу 2002 в Кореї та Японії буде представлено новий м'яч з більш вдосконаленою поверхнею, ніж той, який вперше застосовувався на ЧС-1998 у Франції, і який є найшвидкішим та найточнішим.
12:10
ПДВ зменшується до 17%, а податок з фізичних осіб - до 25%
11:50
Ющенко: "Я не хочу нав'язувати війну"
"Ця риторика, з якою Медведчук розповідає, як він телефонував до мене… Я не хочу наводити приклад, як він об 11 годині ночі діставав із сейфу одну справу і казав, що при певних обставинах вона може бути задіяна. Я його попросив: швиденько подавай її в прокуратуру, тому що за цю справу вже два роки парламент тримається. І не треба мене шантажувати".
11:05
Депутати прийняли Цивільний і Господарський кодекси
10:50
Бен Ладен ховається у"Чорній пилюціі"
10:49
Троє талібських лідерів втекли з Афганістану через безглузду політику мулли Омара
10:20
Кучма призначив першого заступника Шкидченка
10:11
"Заєдинщики"
У центрі Сімферополя з'явився скромний об'єкт малої архітектурної форми. Синій намет з написом "Оберемо наше майбутнє", розбитий ліворуч від входу в універмаг "Центральний", немовби запрошував перехожих сховатися від нудного дощу, але вони чомусь до нього не поспішали.
09:42
Першим у "За єдУ!" буде Литвин, а другим в списку буде Кінах
09:35
Розслідування у справі харківських правоохоронців затягується