29 грудня 2000

Архів

Новини
21:37
Кучма хоче, щоб експертизи були "прозорими". А прокуратура проти
У п'ятницю Кучма в інтерв'ю радіо "Свобода" підтвердив готовність сприяти проведенню "будь-яких експертиз" тіла, знайденого у Таращі районі. "Важливо, щоб ці експертизи були прозорими, і про їх результат була проінформована громадськість через засоби масової інформації", - каже Кучми.
18:14
США мають створити противагу Росії в особі України
Нова адміністрація Буша має переглянути політику США щодо України. З таким закликом на шпальтах впливової консервативної американської газети "Вашингтон Таймс", погляди якої традиційно співпадають з позицією республіканців, виступив Френк Геффні-молодший, президент Центру політики безпеки.
17:51
Акція у Львові перервалася на канікули
Наметове містечко учасників акції "Україна без Кучми" в центрі Львова йде на новорічні канікули. За 8 днів акції вдалося зібрати 2,5 тис. підписів львівян за відставку Кучми. З 7 наметів, розбитих перед пам'ятником Тарасу Шевченко, залишиться тільки один, в якому продовжить акцію активіст тернопільської організації УНА-УНСО Георгій Коменда.
16:39
Експерти не впевнені у власних висновках
Українські експерти бояться взяти на себе відповідальність за дослідження тіла, знайденого у Таращі. Поки що вони попереджають про те, що у разі проведення експертизи на базі застарілої апаратури, вони відмовляться підписувати протокол "по Гонгадзе".
13:29
Загадкове вбивство в Україні
Інтернет, демонстранти і незалежні парламентарії, здається, є вісниками чогось нового… Ми досі не знаємо точно, хто вбив Гонгадзе і як. І коли ми це взнаємо, я підозрюю, ми взнаємо про Україну багато такого, про що раніше не здогадувалися.
12:45
Ми дізнаємось правду (?) тільки у наступному році
Результати дослідження тіла, знайденого у Таращі, будуть оприлюднені тільки наступного року. Прокуратура не стримала своє слово, коли обіцяла обнародувати результати аналізів на ДНК вже до кінця 2000 року.