30 березня 2002

Архів

Новини
22:38
За критичною межею
А хто не любить Ющенка, більш ніж СДПУ(о), і дуже любить приватизацію стратегічних підприємств, здогадатися не важко. Та й щось дуже швидко знайшлися всі потрібні відеоматеріали для потрібного аналізу ситуації на потрібних телеканалах. Я, як телевізійник, дуже здивувався такій оперативності. Такі сюжети готуються, зазвичай, заздалегідь.
22:09
Якщо хочеш "поховати" чужих – вбивай своїх?
Якщо з таким печерним примітивізмом і таким витонченим цинізмом можна будувати звинувачувальні версії, то дозволено на них і відповісти в точно такому ж ключі. Завдяки цьому ЧП, СДПУ(О)- єдина партія, яка за повної забороні на агітацію отримала можливість виявляти себе в ефірі.
17:29
Українці переживають розчарування в Заході - німецький політолог
Демократичними реформами населення розчароване, оскільки бачить, що їх втілення гальмується. Загальне розчарування пов'язане також з реакцією Європейського Союзу й Заходу взагалі на касетний скандал. Зниження зацікавлення Заходом в Україні не залишилось непоміченим українцями.
15:36
Вбивство Шкрібляка - політичне, переконані "харчовики"
Вбивство заступника глави Івано-Франківської облдержадміністрації, кандидата у народні депутати
15:33
Типові порушення під час кампанії по виборах
Найбільш типовими порушенням виборчого законодавства є: т.зв. "адміністративний ресурс", "підкуп" виборців, розміщення агітаційних матеріалів у неналежних місцях, примусове стягнення "добровільних" внесків на підтримку політичної партії. Про порушення телефонуйте 8-044-212-48-36.
15:24
В Омельченка "тваринний страх" перед Кучмою
Рішення партії "Єдність" влитися до майбутньої партії на базі блоку "За єдУ" є результатом "банального
15:21
Любомир Гайда: "Американська загроза" для України - абсурд
В Україні йде боротьба між двома світоглядами: прозахідним, проєвропейським і проросійським. Не випадково ж вперше президент Росії прийняв представника української партії, який не є членом уряду, а саме Петра Симоненка.
15:04
Тимошенко не встигла до виборів відсудити ефір на 1+1
Юлія Тимошенко подала до суду одного з районів міста Києва скаргу на дії телеканалу 1+1 та передвиборчого блоку ЗУБР
14:05
Перш ніж йти на вибори, не забудьте перевести стрілки годинника на годину вперед
У неділю, 31 березня, в Україні вводиться "літній час ". О 3.00 ночі стрілки
13:52
Навіщо проводити вибори, коли ЦВК вже все підрахував?
На сайті ЦВК вже вміщено, скільки виборців відвідало дільницю 31 березня 2002 року на 11, 15 і 20 годину.
Це відповідно
27 138 15,98%
61 105 35,98%
135 829 79,99%
13:28
Арбітрів дискваліфікують
Відразу троє арбітрів з Києва, які обслуговували матчі 15-го туру, другого кола чемпіонату України серед команд Вищої ліги дискваліфіковані на різні терміни. Однією з жертв рішення експертної комісії ФФУ став і суддя гри "Кривбасс" –"Шахтар" Ігор Іщенко, який в цій грі незаслужено вилучив гравця гірників.
12:49
Тимошенко прогнозує фальсифікацію в розмірі 2 млн голосів
Юлія Тимошенко вважає, що на парламентських виборах буде застосовано дві технології фальсифікації голосування. За її словами, одна з них стосується участі у виборах людей, "яких не існує"
12:41
Кандидата від СДПУ(О), можливо, замовили - Баганець
Заступник генерального прокурора України Олексій Баганець заявив, що за фактом замаху на життя заступника голови Івано-Франківської облдержадміністрації, кандидата в депутати Миколи Шкрібляка обласна прокуратура порушила кримінальну справу
12:33
Вбито кандидата в депутати від СДПУ(О)
29 березня пізно ввечері був тяжко поранений заступник глави Івано-Франківської облдержадміністрації, секретар обласного комітету СДПУ(О) Микола Васильович Шкрібляк