30 вересня 2004

Архів

Новини
22:08
Ющенко відмовляється виховувати "банду отморозков"
Лідер "Нашої України" просить Печерський районний суд визнати заяву Олександра Колоніарі недостовірною і такою, що містить образу та наклеп.
20:49
Мороза не збирались дискредитувати. Він сам так відповідав
Журналіст Володимир Ар'єв, автор програми "Закрита зона" відкидає звинувачення в тому, що його фільм про Георгія Гонгадзе був спрямований
20:21
Людина "посеред моря крові й біди"
"Друга чеченська" – це і назва книжки, і стан, у якому вже понад п'ять років живе Росія... Напоїли чаєм. Відпила – і відразу попливла голова, ноги стали ватяними... Це нагадує історію із тим, що саме пані Політковську путінська влада, у перший же день бесланської трагедії боялася чи не більше терористів і отруїла в літаку. І знову "чайком"!
20:20
Дніпропетровський штаб Ющенка протестує проти змін Зінченка
Співробітники Дніпропетровського облштабу Ющенка виступили проти заміни їх керівника Сергія Чукмасова.
19:43
"Проффесор" Янукович буде більшим українцем, ніж дехто у шароварах
Представник Януковича у ЦВК Степан Гавриш не коментує співвідносність 12 помилок в анкеті Януковича з нормою закону про знання української
19:31
Під легенду невиконання бюджету силовики збирають буряки і капусту?
Комітет Верховної Ради України зі свободи слова заявляє про тиск силовиків у формі "продрозверстки" проти населення України, мотивуючи це недофінансуванням з боку уряду.
18:48
Гавриш знову почав пісню про соціологів-повій і "мадам" Северінсен
Гавриш висловив здивування, чому європейці не звертають увагу на Німеччину, де до влади прийшли соціал-націоналісти або на Польщу чи Румунію, де теж є
18:28
Гавриш показав Януковича в образі Шрека-людожера
Штаб Януковича підготував 308 скарг на дії представників кандидата Віктора Ющенка.
18:24
Студент, що метнув яйце в Януковича, сяде на 12 років?
Івано-Франківська міліція передала цю справу до прокуратури області.
17:56
Зінченко: Ющенко не буде вибачатися, а його організм спрацював на 150%
У той же час, за його словами, "окремі результати аналізів засвідчили, що процес терапевтичного видужання має свою якусь фазу і штучне скорочення".
17:34
Для представника Януковича отруєння "наполеона" Ющенка – "інженерний трюк"?
Штаб Януковича не виключає, що історія з отруєнням Ющенка була передвиборчим трюком його штабу.
17:05
НОВА ВЕРСІЯ ГАВРИША: В ЯНУКОВИЧА ПОЦІЛИЛИ З РОГАТКИ
"Він каже, що згадав Шварценегера, в якого теж кидали яйцем, сказав собі "подумаєш, мене виставили таким же чином", і навіть хотів не звертати уваги, але раптом – різкий біль у серці і "я відчув лише холодні руки"
16:32
Підвищення пенсій Ющенко називає своєю перемогою, а не Януковича
Кандидат в президенти Віктор Ющенко назвав "маленькою перемогою народу" той факт, що уряд під тиском опозиції змушений був нарешті переглянути пенсії і підвищити їх.
16:23
Гавриш призначив Литвина винним у конфлікті, який почнеться після виборів
"Якщо не буде змінено систему влади, ми залишимось в такому ж глибокому конфлікті, то після виборів президента Україна може скочуватися в гірший
15:55
Гарант нестабильности
Чем ближе день выборов, тем крепче миф о костлявой руке Москвы, похотливо тянущейся к нежному горлу украинского народа. Медведчук презентовал Путину секретный план отмены президентских выборов в Украине. План прост: в первом туре в ряде регионов фиксируются чудовищные нарушения. Кремль ответил на запрос Медведчука в фирменной манере.
15:34
Ющенко хоче побачити "яєчні" докази Януковича
Кандидат у президенти Віктор Ющенко вважає, що його опонент Віктор Янукович має надати докази причетності ющенківців до "яєчного інциденту", що стався в Івано-Франківську.
15:18
ЮЩЕНКО ВІДДАВ ДОКУМЕНТИ. ЯК АЛЬПІНІСТ ВІН ОБІЦЯЄ ОДУЖАТИ
"Але, звісно, є питання стосовно того, як цей букет хвороб за кілька днів міг
15:07
Главу комісії з отруєння Ющенка візьмуть під охорону
Слідчий Генпрокуратури, який займається розслідуванням отруєння Ющенка, призначив проведення судової медичної експертизи з цього питання.
14:40
Мороз хоче суперечки з Ющенком в телевізорі
Штаб Олександра Мороза пропонує Віктору Ющенку взяти участь у передвиборчих дебатах із лідером СПУ.
14:26
Молоді януковичфіли пішли проти "заморських маріонеток". На них чекав спецназ
Прихильники Віктора Ющенка планують організувати пікетування ЦВК у ніч на 1 листопада, коли оголосять результати першого туру голосування.
14:20
Ющенко переможе Януковича, якщо не буде "бєспрєдєла"
На виборах президента України, якщо вони будуть по-справжньому чесними і прозорими, більше шансів має Віктор Ющенко.
13:40
Європейське майбутнє України
Як прем'єр-міністр, я не поділяю радикальні погляди, які висловлює дехто ("Якій бути Україні?", Віктор Ющенко, 10 вересня). Чесні вибори президента допоможуть зміцнити демократичні цінності в нашій державі. 31 жовтня українці матимуть шанс вибрати прагматичний та ефективний шлях інтеграції, який дозволить Україні грати гідну роль у світі.
13:31
Чорновола назвали зрадником і нагадали, що режим його кандидата вбив його батька
Народні депутати України Володимир Філенко і Тарас Стецьків вважають зрадою участь народного депутата Тараса Чорновола в передвиборчій кампанії кандидата у президенти Віктора Януковича.
13:04
Прокурори вимагають від Ющенка матеріали "Рудольфінерхауз"
Генпрокуратура України наполягає, що Віктору Ющенку потрібно пройти "повне медичне обстеження" із залученням фахівців, у тому числі й визначених особисто ним.
12:40
СПУ взяла на контроль "брехливі" ЗМІ Ющенка
Починаючи з минулого тижня, керівництво Соцпартії проводить щоденний моніторинг не лише провладних ЗМІ, але також телеканалів та видань
12:27
СБУ попередили, що на Чорновола планується замах
Забезпечити особисту охорону Тарасу Чорноволу вимагає від СБУ голова парламентського комітету з питань держбудівництва і самоврядування, лідер УРП "Собор" Анатолій Матвієнко.
11:31
Марчук: "Сумно дивитися, на якому тлі завершує своє президентство Кучма"
Причиною міг стати касетний скандал? Наскільки мені відомо, буде такий сенсаційний варіант продовження, провокаційного абсолютно характеру, який має витіснити інші події, які сьогодні відбуваються і навколо Ющенка, і навколо Януковича".
10:59
Ющенко вилетів до Відня. Літак затримали на 1,5 години
Віктор Ющенко вилетів до Відня. За рекомендацією лікарів він проведе у клініці "Рудольфінерхаус" декілька днів.

10:52
Через репресії уряду Януковича США мають рятувати демократію
Уряд США має задекларувати підтримку демократії в Україні і надіслати достатню кількість спостерігачів в Україну, аби можливі фальсифікації не змінили хід української історії.
10:32
США ГОТУЮТЬ КУЧМІ ВАРІАНТ ЛУКАШЕНКА
Сполучені Штати готові запровадити санкції проти найвищих українських урядовців у разі, якщо ті порушать процедуру чесних та вільних президентських виборів.
00:28
Марчуку сумно від такого фінішу Кучми і називає свою відставку непристойною
Крім того, Марчук припустив, що найближчим часом будуть оприлюднені сенсаційні дані, які стосуються "касетного скандалу".