31 січня 2001

Архів

Новини
18:43
Мороз робить прогноз
Кучма найближчим часом "визнає автентичність записів, зроблених в його кабінеті майором Мельниченко". У такому рішенні "гаранта" впевнений Мороз, який не бачить іншого виходу з ситуації, що склалася.
16:33
Друга відмова Замковенка
Суддя Замковенко відмовив Лесі Гонгадзе у прийнятті скарги на дії посадових осіб Генпрокуратури – Баганця та Василенка. "Скарга не підлягає розгляду в судовому порядку", - заявив Замковенко в інтерв’ю УП. Водночас він сказав, що мама Георгія може її оскаржити в Київському міському суді.
15:23
Розмова зі слугами
Цього вівторка, 30 січня, мені поталанило надзвичайно. В ефірі радіо "Свобода" я особисто поспілкувався з тими, хто є своєрідними символом занепаду української журналістики за часів Леоніда Кучми.
13:27
Дубина готовий міняти все, крім кадрів
За минулі вихідні новий віце-прем'єр встиг настільки добре дізнатися про ситуацію в промисловості і паливно-енергетичному секторі країни, що вже підготував власний план реорганізації промисловості та ПЕК. Наприклад, йому не подобається план Тимошенко з реформування вугільної отраслі.
12:05
Ще один злочин проти журналіста
У під'їзді власного дому скоєно озброєний напад на власного кореспондента російської газети "Известия" в Україні Яніну Соколовську. У вівторок о 20.20, коли вона поверталася додому, за нею в парадне зайшов невідомий і, приставивши ніж до горла, сказав: "Ну що, догралася?". Міліція склала фоторобот підозрюваного у скоєнні злочину.