31 серпня 2000

Архів

Новини
19:59
МВФ! Даєш наступний транш у жовтні!
Український уряд оптимістично налаштований з приводу перспективи поновлення фінансування МВФ. Зокрема, на думку першого віце-прем'єра Юрія Єханурова, напередодні важливих переговорів з місією Фонду уряд не бачить проблем, які не можна було б вирішити.
19:58
Симптоматична нарада. Чекаємо на кадрові зміни?
У середу президент провів нараду з проблем паливно-енергетичного комплексу. Здавалося б, нічого дивного - Кучма тримає руку на пульсі…
19:57
Українцям не потрібні візи для поїздок у Росію
Заява міністра закордонних справ РФ Ігоря Іванова про те, що Росія виходить з Бішкекського угоди про безвізове пересування громадян СНД, не торкнеться відносин РФ і України, оскільки між Москвою і Києвом підписано і діє двостороння угода про безвізове пересування.
19:56
Біл Гейтс не хоче допомагати формувати у школярів "планетарну свідомість"
Міністерство освіти і науки України звернулось до фундатора компанії Microsoft Біла Гейтса з проханням надати допомогу у комп'ютеризації українських шкіл, але ніякої відповіді так і не отримало.
18:40
Газета олігарха звинувачує Кучму у тому, що кадрові рішення приймають за нього на Заході
Якщо вам необхідно облити брудом людину, усі засоби підійдуть. Особливо приємно робити це чужими руками. Останні "Київські Відомості" не довго мучились і передрукували з "Континента" статтю "Птичья метка на мундире премьера".