31 грудня 2004

Архів

Публікації

Обращение Януковича: я иду в отставку, впереди испытания на прочность

"Называть этот путч революцией нельзя. Потому что обманутый народ выступает за демократию, а вовсе не за массовые нарушения законов. Политический курс правительства Януковича как фактора стабильности в уходящем году практически исчерпан. Я остаюсь в политике и буду действовать как независимый политик".

В період реконструкції все вирішують кадри

Як ставитись, наприклад, до телекомпанії "1+1". Забути п'ятихвилинки ненависті з Корчинським і Джангіровим? Картати Зінченка за термін "нашизм" чи дякувати за титанічну роботу восени 2004? Вимагати у Литвина пояснень за репліки на плівках Мельниченка чи визнати його видатну роль у розв'язанні грандіозної політичної кризи?

Андрій Окара: Путіну треба очолити "помаранчеву революцію" в Росії

Чи є шанси в українців притягнути до міжнародної відповідальності Гельмана, Павловського, Маркова через Міжнародний суд в Гаазі або йому подібні? Дмитро Видрін: Ну, думаю, это маловероятно, потому что эти господа не оставляют следов ни в расписках, ни на диктофонах, ни в видеороликах Окара: Я думаю, что эти люди, что они никогда не утонут.
Новини
18:48
ЯНУКОВИЧ ПОДАВ У ВІДСТАВКУ. Кучма вже святкує і не реагує
Прем'єр-міністр Янукович подав у відставку з посади голови уряду, повідомляє телеканал "1+1".
18:06
Ющенка привітав Московський патріархат і учасник великої сімки
На адресу Віктора Ющенка надходять вітальні телеграми з перемогою на виборах президента.
17:40
Саакашвілі побував у наметах на Хрещатику
Президент Грузії Михайло Саакашвілі відвідав наметове містечко прихильників Віктора Ющенка на Хрещатику й висловив своє захоплення їх "мужністю й боротьбою".
17:09
Андрій Шевченко зрікся Януковича і став трішки "помаранчевим"
Андрій Шевченко позитивно оцінив "помаранчеву" революцію й зазначив, що йому дуже шкода, що його ім'я було використане для політичної агітації Януковича.
15:45
Ющенко і Саакашвілі відкриють дискотеку
Після промови Саакашвілі прозвучить грузинська пісня в виконанні Нани Брегвадзе.
15:37
Канал Порошенка покаже Ющенка, а Ахметова і Медведчука - Кучму
Президент Леонід Кучма виступить із новорічним привітанням в ефірі телекомпаній "Інтер", "Перший національний" і донецької "ТРК Україна"
14:45
Кучма зробив прес-секретаря Ющенка послом, а Шевченка і Кличка - героями
Президент Леонід Кучма призначив Наталію Зарудну послом України в Королівстві Данія
14:34
Лукашенко не вважає Ющенка прозахідним
За словами білоруського керівника, Ющенко справив на нього гарне враження розсудливої і розуміючої людини.
14:15
Генпрокуратура почала "копати", куди уряд Януковича тратив гроші
Генеральна прокуратура України встановила суттєві порушення законодавства під час використання міністерствами та держкомітетами бюджетних коштів.
13:34
Лукашенко пропонує Ющенку переживати лихоліття разом
Президент Білорусії Олександр Лукашенко думає, що Україна збереже своє членство в складі "четвірки" з питань створення Єдиного економічного просто
12:28
Стати прем’єром Тимошенко заважатиме радикальність – німецький політолог
Німецький політолог, спеціаліст з східноєвропейської політики Гергард Зімон вважає, що у разі подання кандидатури Юлії Тимошенко на посаду прем’єра, Верховна Рада може її не ухвалити через її реноме радикального політика.
11:35
Піскун масово допитує сепаратистів
Генпрокуратура України допитує голів Донецької, Луганської обладміністрацій, міського голову Одеси й колишнього голову Харківської обладміністрації в рамках кримінальної справи, порушеної за фактом скоєння дій, спрямованих на насильницьку зміну й скинення конституційного ладу в країні.
10:50
Шуфрич не вірить, що скарги писали за 150 гривень, і понесе 99 томів
Представник Віктора Януковича у ЦВК збирається подавати скаргу до Верховного суду щодо відмови ЦВК розглянути скаргу про невизнання виборів у 225 округах і одному закордонному окрузі.
10:24
Навколо Ющенка і Саакашвілі сутінки
Переголосування на виборах 26 грудня є перемогою громадянського суспільства і свідчить про прощання України з радянським минулим. Але тепер на демократичних лідерах лежить додатковий тягар відповідальності.
09:58
Заступник Януковича не піде в опозицію до Ющенка
Заступник Віктора Януковича в Партії регіонів Микола Азаров не готовий іти в опозицію до Президента Віктора Ющенка