Олійник пропонує голосувати, не виходячи з дому

П'ятниця, 3 лютого 2006, 13:04

Блок Бориса Олійника та Михайла Сироти ініціюватиме Закон про політичну відповідальність та Закон про електронні вибори.

"Чи не час народу в Україні, як єдиному носію влади, ініціювати, нарешті, закон, який би примусив політичні сили виконувати свої передвиборчі програми, адже він передбачатиме скасування депутатського мандату в разі їх невиконання", - йдеться у повідомленні прес-служби блоку.

"Розвиток інформаційного суспільства, де одним із елементів співпраці між органами державної влади та громадянами стає електронне урядування, породжує, у свою чергу, електронну демократію, тобто пряму демократію", - зазначається у повідомленні.

"Незважаючи на таку технічну назву, електронна демократія дає громадськості можливість брати активну участь у процесі прийняття державних рішень за допомогою системи електронних виборів (кожному громадянину буде надано можливість для волевиявлення, і голос його буде враховано)", - додає прес-служба.

"Ми готові довести це у відкритому обговоренні зі всіма політичними силами, які мають у своїх програмах тези щодо розвитку інформаційного суспільства або стратегії розвитку країни за допомогою сучасних інформаційних технологій", - заявляють лідери блоку.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді