У "Волі" з'явився конкурент, а в киян – нова телемережа

Вівторок, 1 серпня 2006, 16:25

У столичного оператора кабельного телебачення - компанії "Воля" - з'явився конкурент.

З червня в столиці функціонує нова цифрова телемережа - "Максимум ТВ", яка надає можливість перегляду 111 телеканалів українських, російських і міжнародних телекомпаній, повідомляє Ліга.

Як повідомляє прес-служба компанії, українська цифрова телемережа Maximum TV віщає в діапазоні 11,7-12,5 Ггц у DVB-S форматі.

Компанія пропонує два основних пакети - "Соціальний" (28 українських телеканалів, абонплата - 11 грн. на місяць) і "Базовий" (61 телеканал – 29 грн.), а також сім додаткових тематичних пакетів: "Спортивний" (11 каналів - 18 грн.), "Пізнавальний" (9 - 15 грн.), "Дитячий" (4 - 2 грн.), "Для жінок" (6 - 3 грн.), "Розважальний" (12 - 17 грн.), "VIP-кіно" (5 - 42 грн.) і "Нічний" (3).

Підключення містить у собі разову оплату в обсязі 400 грн. (сюди входить усе необхідне устаткування, включаючи антену) і 100 грн. за виклик фахівця й установку.

У майбутньому компанія планує розширити сферу своєї діяльності на наступні області України: Волинську, Дніпропетровську, Донецьку, Житомирську, Миколаївську, Полтавську, Рівненську, Сумську, Хмельницьку, Черкаську та Чернігівську.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді