З "Хліба Києва" зроблять ВАТ

Середа, 9 серпня 2006, 15:47

Акціонери ЗАТ "Хліб Києва" на загальних зборах 8 серпня прийняли рішення про реорганізацію підприємства у відкрите акціонерне товариство.

Як повідомили в компанії, крім того, главою спостережної ради компанії акціонери обрали Анатолія Чуба замість Ігоря Лисова, передає "Інтерфакс-Україна".

Чуб - депутат Київрада від Блоку Леоніда Черновецького, у даний час обіймає посаду начальника Головного управління комунальної власності Київської міської державної адміністрації.

Як повідомлялося, рішення про створення ЗАТ "Хліб Києва" на основі ЗАТ "Київмлин" і ВАТ "Київхліб" прийняла Київська міськрада в лютому 2004 року з метою створення єдиного комплексу по виробництву і реалізації в столиці хлібобулочних виробів, а також для підтримки стабільної ситуації на ринку столиці.

Співзасновником ЗАТ "Хліб Києва" виступає міськрада з часткою територіальної громади столиці в його статутному фонді в обсязі не менше 51%.

ЗАТ "Хліб Києва" створено відповідно до рішення Антимонопольного комітету України від 10 червня 2003 року, який дозволив створити цю компанію територіальній громаді Києва, ЗАТ "Фінінвестгруп" і ТОВ "Гарон". Статутний фонд ЗАТ "Хліб Києва" складає 149 млн. грн.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді