Бандитський "бєспрєдєл": В Росії вбивають головних банкірів

Четвер, 14 вересня 2006, 11:37

У РФ вбито першого заступника голови Центрального банку Росії Андрєя Козлова. Одержавши поранення грудей і голови під час замаху в середу, він помер в четвер вранці після операції.

Про це повідомив представник лікарні, де перебував банкір, передає Ліга.

За інформацією Reuters, Козлов, що відповідав у ЦБР за банківський нагляд, був доставлений у середу ввечері в 33-ю міську клінічну лікарню в критичному стані й уночі був прооперований.

Козлов і його водій були обстріляні в середу на території футбольного манежу "Спартак" у Сокольниках. Перший заступник голови ЦБ одержав важкі поранення грудей і голови, його водій загинув на місці.

Представники Центрального банку в середу ввечері і в четвер вранці офіційно не коментували інформацію про замах на один з керівників головної фінансової установи Росії. За їхніми словами, найближчим часом ЦБР має намір зробити офіційну заяву.

Козлов, якому в січні виповнився 41 рік, курирував весь наглядовий блок у Центробанку й активно боровся з банками, викритими в сумнівних фінансових операціях. Тільки в 2006 році ліцензії на право роботи втратили 46 банків, більшість - по підозрі у відмиванні грошей або за сумнівні операції з готівкою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді