Костусєв залишився без роботи

Середа, 6 вересня 2006, 17:25

Комітет Верховної Ради з питань економічної політики задовольнив заяву Олексія Костусєва про звільнення з посади голови Антимонопольного комітету, а також підтримав призначення на цю посаду регіонала Ігоря Шарова. Таке рішення сьогодні було прийнято на засіданні комітету.

Костусєва було запрошено на засідання комітету, однак він там так і не з'явився, повідомляє Ліга.

Голова комітету Володимир Заплатинський повідомив, що звіт про свою роботу Олексій Костусєв представить у парламенті.

В той же час перший заступник голови комітету Микола Катеринчук вважає, що було б корисно заслухати звіт голови АМКУ і на засіданні комітету. Це було б доцільно як для претендентів на посаду голови АМКУ, так і для всіх інших з метою розуміння проблем антимонопольного законодавства. Катеринчук впевнений, що Костусєв міг би розповісти на засіданні комітету про те, чого не встиг зробити.

Також на засіданні комітету було розглянуто подання прем'єра Януковича про призначення на посаду голови Антимонопольного комітету Ігоря Шарова. Його кандидатуру підтримали 10 з 11 присутніх членів комітету.

Катеринчук, в свою чергу, пропонував перенести розгляд даного питання на наступне засідання. Він звернув увагу, що зараз ведуться коаліційні переговори і можлива зміна сфер відповідальності.

Блок "Наша Україна", за словами Катеринчука, також зацікавлений, щоб посаду голови АМКУ займав хтось з його членів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді