Європейська площа за президента. На Євромайдані Океан Ельзи. 14 грудня

Субота, 14 грудня 2013, 10:55

Чергова ніч минула спокійно. В суботу на Європейській площі відбувся великий мітінг на підтримку Януковича. Людей звозили чартерними поїздами, автобусами. Є численні свідчення, що людям довелося їхати під загрозою звільнення.  

Сортувати
23:31

The Wall (Стіна) from Maxim Donchik on Vimeo.Події останніх днів зі столиці України - Києва. 
Євромайдан зараз найпопулярніша тема в Європі та Світі. І через це дуже багато інформації та дезінформації навколо нас! Та щоб зрозуміти, що ми маємо робити, потрібно лише зупинитися та прислухатися до свого серця. І ми не помилимося! 
Бо правильний шлях це мирний шлях! 
Ми всі Україна! 
Нехай впаде стіна!

23:28


Исторический состав Океана Эльзы прямо сейчас на #ЄвроМайдан
г. Киев, 14 декабря 2013 г.
фото мое — в Pache.
 
22:37

Неймовірні відчуття! Дякуємо Вам за сотні тисяч сердець на Майдані!

22:32
До #ЄвроМайдан'у почали надходити тривожними повідомлення із Черкас щодо завтрашніх виборів у 194 округу. Окрім масштабного підкупу кандидатом від влади Поплавським, влада готує серйозні фальсифікації - аж до зриву виборів. У зв'язку з цим, ЄвроМайдан відправлятиме завтра на Черкаси п'ятсот найкращих майданівських захисників.
Це потрібно для нашої перемоги! Для перемоги ЄвроМайдану!
21:54

"Океан Ельзи" відспівав, певно, наймасштабніший живий концерт. Музиканти присвятили свій виступ жорстоко побитим під час розгону мітингу 30 листопада, незаконно затриманим 1 грудня і всім, хто бореться за правду.

 
 
 
 

Фото Дмитра Ларіна УП

20:22

Павел Шеремет ‏@pavelsheremet

Євромайдан чекає на Океан Ельзи.

20:11

Антимайдан. Жодного протестувальника. Навіть сцену вже майже розібрали #euromaidan #ЄвроМайдан 

20:01

Сенатор Джон МакКейн, який 14 грудня прибув до Києва, провів зустрічі із лідерами опозиції,  главою МЗС та патріархом Філаретом.

 

19:47


Голоc Амepики ‏

Ця будівля у Філадельфії сьогодні вночі стане жовто-блакитною - повідомляє Ukrainian Congress Committee of America

"THE CIRRA CENTER, a premier office building in Center City Philadelphia immediately adjacent to 30th Street AMTRAK station will bask in blue and yellow colors tonight and tomorrow night in solidarity with the Euromajdan in Kyiv!!!!"

 
19:29


 Юрій Луценко

"Хочеш змінити світ - почни з себе,"- вчив Ганді. Найкраще це зробити разом на Майдані. 

Для чого ми збираємося 15 грудня о 12-00 на Майдані?
1. Щоб продемонструвати Януковичу незмінність своїх вимог відставки Уряду, євроінтеграції та дострокових виборів. Ніяке словоблуддя круглих столів не замінить нам цього конкретного результату. 
2. Щоб дати сигнал олігархам - час виходити з- під ярма Межигір'я. За відставку Уряду вже готові підписатися близько 230 депутатів. Треба посилювати тиск і розвалити вчорашню більшість. 
3.Щоб продемонструвати Путіну, що будь-яка купівля України з рук Межигірських старців є тимчасовою. Янукович, Азаров і Рибак де-юре ще керівники держави, але де- факто влада над новою Україною їм вже не належить. 
4.Щоб підтримати тих, хто самовіддано мерзне на нашому Євромайдані. Незнищенність Майдану, його розростання - основа неминучості змін в країні. Всі плани зачисток і введення надзвичайного стану - нереальні, поки там стоять цілодобово 20-30 тисяч людей з усієї України. Треба їх підтримати. 
5. Щоб продемонструвати Європі, що наш цивілізаційний вибір - незмінний. Хай українські політики вчорашнього дня говорять, що хочуть, але ми приєднуємося до євроспільноти через їх голови. Україна - це Європа.
19:22


На почтовой площади толпы пьяных групп с флагами партии регионов. Многие уже в абсолютно непрерывном состоянии. Дорогие регионалы! Если хотели опозорить рабочий класс, вы это сделали.
18:41


 Святослав Цеголко

Це треба побачити! Особливо керівництву ПР. Діалог учасників Антимайдану і Євромайдану. Кожен з цих активних прихильників президента заслуговує на депутатський значок.

18:32

Зі сцени на Європейській площі оголосили про закінчення провладного мітингу.

 

Учасники почали активно розходитися ще задовго до офіційного закінчення акції.

 
 

Комунальники почали прибирати сміття.

 

Фото Дмитра Ларіна / УП

18:28


 Ruslana Lyzhychko

Народна пошта:

У Харкові близько 2-ї ночі невідомі підпалили мікроавтобус, який перевозив речі місцевого Євромайдану, звукове обладнання, генератори, теплі речі, шо збиралися для київського Євромайдану.
18:01

ПР грузит свезенных бюджетников в поезда и автобусы и отправляет домой. Вот и все. Остались только пару сотен в Мариинском парке.

17:55

А ось та сама резолюція, подана на розгляд Сенату США - про візові обмеження та замороження активів осіб, відповідальних за насильство щодо мирних мітингувальників на Майдані: 

 
 
 
17:39

Вечер. Аншлаг на бессрочном антимайдане. Выступает Ефремов. Слышен свист ветра. #євромайдан #евромайдан фото А.Черный

 
17:20

Микола Азаров на провладному мітингу на Європейській площі "наговорив зайвого": він запевняв тисячі мітингувальників, що для отримання безвізового режиму з ЄС Україна мусить узаконити одностатеві шлюби.

Реакція ЄС не забарилася: голова представництва ЄС в Україні Ян Томбінський заявив, що в Євросоюзу немає жодних загальних засад щодо того, як підходити до питання одностатевих шлюбів.

"Адже це та сфера, у якій кожна окрема країна сама вибирає свій шлях та приймає свої окремі закони з цього питання", - зауважив він.

16:35
Прошу перепост - УВАГА!!!!
Зявилася інформація, що на Майдані ходять люди в майках з позначкою медслужби і збирають гроші на потреби медслужби - просимо при виявленні наступних їх затримати, сфотографувати і сповістити в систему безпеки Майдану.
Нагадуємо вам ще раз, що благочинні внески і ліки приймаються виключно в медштабі Майдану в кімнаті 320 (Вячечлав Ханенко, Олег Мусій ), або у скриньку на першому поверсі будинку профспілок!
16:32
"Євромайдан вітає Антимайдан". Не дамо провокаторам використати майдан для залякування людей, кожен має право на мирний протест і на свою позицію!
 
 
16:26

Лос Анджелес підтримує #Євромайдан. Виходимо 15 грудня усі на День гідності. Не дамо Януковичу продати Україну! 

 
16:02


 Oleksiy Chornyy

Люди хочуть братання. Вид з Європейської площі.
15:37


Премьер взял на вооружение позицию "Украинского выбора" по поводу однополых браков. Министр сельского хозяйства говорит о том, что подписание соглашения с ЕС поставило бы аграрный сектор Украины в колониальную зависимость. Глядишь, скоро Манифест УВ сделают программным документом Кабмина.
15:30

Регионалы со сцены призвали людей на Европлощади скандировать "Путин!". Люди послушно скандируют #євромайдан

 

15:29
Мітинг прибічників влади на Європейській площі добряче охороняють, передає кореспондент DW. #євромайдан
 
15:16
Розберемось по суті. Сівкович і Попов до цієї історії - це мимо каси. Останнє засідання РНБО за участі президента, якщо мені не зраджує пам'ять, відбулося наприкінці квітня. А давати доручення силовикам напряму, без рішення Радбезу, ні секретар РНБО, ні його заступники не уповноважені. Попов у цій історії опинився тільки тому, що всередині влади він уже давно має ярлик збитого льотчика. Навіть президентський штаб у Києві доручили формувати його заступнику Голубченку. Тому при всій моїй антипатії до Попова, в цю історію його вписали тільки тому, що Януковичу був потрібен стрілочник. Єдиний реально винний у цій трійці - Коряка. Але без того, щоб поряд з ним перед законом відповідав міністр Захарченко, справа є незавершеною.
Чому Янукович був змушений здати одразу трьох лояльних керівників? Це означає, що політика тиску США (не ЄС!) на найближче оточення ВФЯ (особливо олігархів) почала давати перші плоди. А значить, нові стрілочники мають готуватися на вихід. Цікаво, скількох ще мають списати, поки команда ВФЯ буде повністю деморалізована?
15:10
 Ruslana Lyzhychko
За інформацією з народу, на всіх під'їздах з народу зупинили автобуси з мітингуючими на Майдан. Пропускають лише автобуси на "антимайдан". Автобуси "фільтрують" по номерах.
15:08
galas.org.ua
Актуальні потреби майдану станом на 15:00 14 грудня.
 
15:01

@agrytsenko на #євромайдан: Поки я вів людей колоною до Міноборони, у 10:40 моя старша донька вийшла заміж. Піду пізніше і привітаю:)

14:53
Влада почала здавати чужих. А чужі зараз – це всі, хто не "сім’я" і не "донецькі". Це банальне скидання баласту – всіх, кого не шкода. За такого підходу "стрілочників" може бути багато: починаючи з тих, хто просив встановити "йолку", і закінчуючи людьми, які "просто виконували накази".
Питання в іншому: причому тут різна політична дрібнота? При чому тут Попов, функція якого – вивозити сміття і прибирати сніг? Є конкретні виконавці: керівництво МВС, спецпідрозділів, і є керівництво держави, яке закрили очі на те, що били людей.
Впевнений, ні українська громада, яку уособлюють євромайдани по всій Україні, ні опозиція, ні інтелігенція цю наживку не проковтнуть.
Перелік вимог євромайдану,впевнений на сто відсотків, не зміниться від такої бутафорії влади.
14:49


Мария Жартовская

Телеканал Рада транслирует антимайдан. Лица у людей каменные. Выступает Калашников, передает привет от тех тысяч в Мариинском парке, которые шось там выборюють. Вот на этот сюр пускают бюджетные деньги.

14:40

Кто-то верит, что гэбэшники Попов и Сивкович, и матерый мент Коряк сами, на свой страх и риск, приняли решение разгонять "Майдан"?

14:05

Стало відомо, хто та трійка, про яку говорив на круглому столі Янукович. В суботу Пшонка повідомив про те, що за розгін Євромайдану 30 грудня покарають секретаря РНБО Володимира Сівковича, начальника київської міліції Валерія Коряка і голову Київської міської держадміністрації Олександра Попова. 

 
13:57


1) Не розділяти країну, та 2) повернутися на робочі місця закликав українців Микола Азаров - під час виступу на провладному мітингу, який 1) відділили від євромайдану кордоном міліції та 2) на який людей звозили під загрозою звільнення з роботи
13:49


Sevgil Musaieva

Я тут встретила женщину, которая выращивает индюков. И она не может тут стоять неделю, потому что все ее индюки сдохнут. Она не может тут неделю ждать, пока ей американцы принесут пирожки

Анне Герман не дают покоя лавры Людмилы Янукович
13:43

 
13:36
Коряк, Сивкович и Попов по версии ГПУ давали команду бить студентов. (Пресс- конференция Пшонки проходит в эту минуту) ГПУ просит взять их под домашний арест. Это предварительные результаты расследования.
13:32


11.30.Євромайдан.Виставили кінну охорону Майдану з боку Європейської площі:)Кінні підрозділи Загонів Самооборони !
 
13:21

Iryna Gerashchenko с Оленой Кондратюк

З Оленою Кондратюк пробігли по ранковому Майдану. Тут весело. На сцені проводили євроруханку- Майдан стрибав під ритмічну музику, сміявся, радів сонячному зимовому дню. Майдан тимчасово вирішив актуальну для киян проблему вихідного дня- марафон вситупаючих на сцені не дає замерзнути і скучати. Тим часом , на Європейській площі- антиєвропейський мітинг. Втілюють в життя знаменитий і загадковий " курс президента"

12:24


Виталий Сыч

Наш народный корреспондент внутри Украинского дома продолжает свой репортаж: 

" Масса людей, которых завели на Европейку через Грушевского і Владимирский Спуск сразу же сматываются через единственный выход на Костельной в сторону Майдана. Титушек с майдановской символикой среди них не замечаю. У всех на лицах искренний інтерес посмотреть что ж там на Майдане."

12:06

Andriy Kulakov

Власти полный п...ц. Если главный аргумент премьера на митинге - однополные браки и отпечатки пальцев для паспортов, о чем можно говорить? Ужос!

12:00


Юрій Луценко

День народження на Євромайдані - круто.

Дякую всім за вітання. Я вас не підведу.

11:57


khrystyna bondarenko‏@journalist_5

Між двома майданами. Зараз

 
11:15

За ночь в Марьинском парке выросли большие палатки. Людей не слишком.. и только добавляющий веса провластному режиму "веский" голос Олега Калашникова - вдохновляет округу и собравшихся на митинг и антимайдан людей. Да каждые три минуты проигрывается гимн партии регионов.. - уже знаю наизусть. Как-то совсем все по бутафорски. А так все ничего  - солнышко светит, вечером у нас на Майдане Вакарчук! Приходите!
 
10:39

Футболіст Шевченко - за Євромайдан

10:31
 
10:06
 
10:02


Leshchenko ‏@Leshchenkos

Встретили западных дипломатов на оккупированном внутренними войсками Печерске. Они в шоке - читайте интервью.

10:00
 
07:35

Ось і світло :) Ще одну ніч відстояли!

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді