Йолка – прихована загроза, або "Шановний Вікторе Федоровичу-2"

П'ятниця, 30 грудня 2011, 08:10

Шановний Вікторе Федоровичу,

Ви вже знаєте, наскільки важливою для всього свідомого українського народу є Ваша особа, що спромоглася консолідувати навколо себе майже все населення нашої ще нещодавно розірваної на непримиренні шмати країни. Про Вашу особисту участь у цьому надважкому процесі написано вже багато, тому мені здається, не варто розсипатися в нових компліментах.

Адже наразі є справи набагато більшої важливості.

Як і будь-який інший нормальний громадянин, не можу не звернути Вашу увагу на загрозу для вашого осяяного незрівнянними успіхами правління, що з кожним днем проявляє себе все яскравіше.

Ця загроза ховається там, де її не очікують. І в разі, якщо ми не відреагуємо на неї вчасно, вона може трагічно вплинути на подальшу долю нашої країни, що лише нещодавно почала своє відродження завдяки Вашому вправному керівництву.

Незважаючи на той факт, що Вам удалося успішно усунути від конкуренції всіх, хто потенційно хоч якось зазіхав на Ваше місце, замінивши їх тими, хто таке зазіхання лише більш-менш талановито імітують – ще одне свідчення Вашого неабиякого хисту як стратега! – небезпека тепер загрожує не з того боку, що деякі наївні люди називають опозицією.

Ситуація набагато серйозніша.

Ви раніше не звертали уваги, як часто в ЗМІ почали згадувати Йолку? З Вашої легкої руки вона стала відомою, і, як Ваша креатура, сприймалася народом дуже позитивно.

Але варто серйозно замислитися, чи не пригріли Ви на власних грудях змію. Може той момент, коли Ви довго не могли згадати її ім'я, був знаком, що ваша підсвідомість надсилала Вам, відчуваючи ще неоформлену загрозу, яку вже тоді уявляла собою Йолка?

Думаю, Ви чудово пам'ятаєте, як Вам нанесли першого підступного удару. Відчайдушна спроба замаху на Вашу честь та гідність, скоєна горезвісним Вінком, вже тоді мала б спричинити серйозні політичні висновки.

Але клан хвойних так і не поніс заслуженої кари, і вже точно ніхто не пов'язав цей ганебний випадок із головним замовником.

Деякий час про Йолку та її поплічників не було нічого чутно. Зрозумівши, що піар-кампанія, спрямована на Вашу компрометацію, не вдалася, наші вороги шукали нову тактику, яка б допомогла їм у жорстокій боротьбі за владу.

Тепер замість тупого насильства було вирішено використати удаване союзництво, аби отримати Вашу довіру й нанести підступного удару в спину. Таким чином Йолка і її поплічники підключилися до боротьби з тими протестувальниками, які ще сміли якось виступати проти Вашого блискучого правління та вимагали своїх жалюгідних соціальних подачок – замість того, щоб брати лопати і йти вирощувати капусту в той час, коли вище керівництво країни відмовляє собі навіть у м'ясних субпродуктах.

Йолка за Вашої високої згоди узяла під контроль Майдан Незалежності в Києві, а ялинки захоплювали потенційне місце для протесту в Донецьку.

Отже, можна констатувати, що найбільші плацдарми для можливих протестів та місця збору потенційних революціонерів, які нещодавно масово закупили зброю, зараз знаходиться під контролем хвойного угрупування.

З одного боку, це можна вважати перемогою – нарешті надокучливим дармоїдам більше на залишилося місця. Але чи можна довіряти тим, у кого в руках опинилася така велика відповідальність?

Незрозуміло звідки з'явилося на українському політичному обрії угрупування Йолки. Абсолютно непрозорими є як джерела фінансування, так і кінцева мета діяльності тих, хто зараз займається активним лобіюванням її інтересів, у тому числі й у Вашому оточенні.

Ніхто не може пояснити таємничі зв'язки Йолки та її найближчого кола із Заходом. Чого варта лишень прихильність до українських ялинок Папи Римського та поки що недоведений, але очевидний зв'язок із Грінпісом – таємничою організацією, вочевидь причетною до численних масових заворушеннях останніх років.

"Революція троянд", "жасмінова революція" – думаю, не треба пояснювати логічний зв'язок між назвами цих ганебних виступів люмпен-пролетаріату та декларованим захистом довкілля, який насправді приховує підривну діяльність ворожої "руки Заходу". Саме на неї досвідченим оком контррозвідника вказав президент Росії Володимир Путін, та яку вчасно поборов Олександр Лукашенко – єдина надія стабільної Білорусі.

На користь того, що Йолка є агентом ворожих до незалежної та процвітаючої України сил, свідчить також тактика, яку використовують прихильники цього дерева в політичній боротьбі.

Розуміючи, що пробитися крізь об'єктивність та неупередженість вільних українських ЗМІ провокаторам просто неможливо, вони використовують єдиний можливий для задурювання канал комунікації – інтернет. Створюючи числені колажі, пишучи у блогах, "ховрашки з мережі", за влучним виразом того ж самого пана Путіна, усіляко знущаються з Вашої величної особи та славлять недолуге дерево.

Дійшло до того, що сама Йолка створила собі сторінку у Фейсбук та екаунт у ЖЖ, з яких вона координує свою підривну діяльність. А саме соціальні мережі використовували західні наймити в поваленні стабільних та процвітаючих режимів у Єгипті, Тунісі та Сирії.

Таким чином, ми стаємо свідками появи майже тотемічного культу Йолки – явища, якого в умовах Вашого осяяного сонцем правління існувати не може!

Адже будь-яка політична конкуренція неминуче призведе до дестабілізації системи державного управління та переносу покращення на завтра. І як ми бачимо, відбувається це за рахунок іноземних грошей. І тепер натикані всюди ялинки можуть замінити вже успішну колись тактику "наколотих апельсинок".

На жаль, сталося це не в останню чергу через Вашу добру душу.

Адже довіривши таку важливу роль хвойній потворі, Ви в черговий раз продемонстрували те, що в нашій країні рівних можливостей навіть дерево може досягти успіху, якщо воно готове прислужитися владі. Та в даному випадку подарунок природи можна порівняти із Троянським конем – підступним даром ахейців, у якому сховалася загибель Трої.

Може, невипадково Йолка на Майдані Назалежності й не дерево насправді, а якийсь незрозумілий конус, пустий зсередини. І, чи не варто компетентним органам зацікавитися, які таємниці приховує у своєму нутрі ця дивна геометрична фігура?

Тому мені здається вкрай важливим, аби були вжиті термінові заходи, спрямовані на упередження дестабілізації Вашого ефективного режиму.

У кращих традиціях Ваших талановитих управлінських рішень, такі дії мають включати в себе запровадження процедури взяття на облік усіх ялинок, які перебувають на території України більше однієї доби, введення додаткового податку із громадян, що утримують ялинки на своїх городах або кактуси в оселях та офісах, роз'яснювальні бесіди співробітників Служби безпеки з тими журналістами, які все ж піддалися спокусі опублікувати замовні матеріали про Йолку, та цілковиту заборону інтернету як потенційного засобу ворожої пропаганди в разі можливої "ялинкової революції".

Інтернетом Ви, як людина, яка не має часу на розваги, усе одно не користуєтесь, тому країна переживе відключення світової павутини безболісно. Адже будь-який свідомий український громадянин давно зрозумів, що країна – це Ви, наш улюблений гарант.

Сподіваюся, що якнайшвидше введення цих заходів у дію не змусить себе чекати.

Адже всі ті гроші, які ми з такою радістю віддаємо на забезпечення Вашої безпеки: усі ці вертольоти та майданчики для них, кортежі та постійні стояння в заторах – усе це не матиме сенсу, якщо потворний конус завершить те завдання, з яким свого часу не зміг впоратися нахабний вінок.

Тому я закликаю Вас не зволікати та посилити всі можливі охоронні заходи, не забуваючи про рішучі дії зі знищення та витіснення нових, не менш небезпечних політичних опонентів...

Або просто почати лікуватися від параної, шановний Вікторе Федоровичу.

Як завжди, із щирим захопленням,

Олександр Голубов, спеціально для УП

Колонка – матеріал, який відображає винятково точку зору автора. Текст колонки не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, яка у ній піднімається. Редакція "Української правди" не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія. Точка зору редакції УП може не збігатися з точкою зору автора колонки.
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

ДІЯ на експорт. Чим український GovTech приваблює закордонних партнерів

Справедливість, що шкодить. Які наслідки матиме рішення про "покарання" українців за кордоном

Коли запрацює еАкциз в Україні

Що наші діти дивляться на YouTube українською?

Чому "клуб білого бізнесу" - дуже погана ініціатива?

"Ти цілий день живеш його життям": повсякдення доглядальниць за пораненими ветеранами