Проституція та футбол

Четвер, 05 квітня 2012, 11:42

Українські повії очікують заробітку на чемпіонаті Європи з футболу

Євро-2012 вже незабаром, тому Україна дуже наполегливо готується до нього. У готелях встановили "європейські" ціни, стадіони збудовані, дороги приведено до ладу, алкоголю бери не хочу – не безкоштовно, звичайно ж.

Та й дівчата чекають.

Правду кажучи, дівчата не зовсім чемпіонату очікують, а скоріше заробітку.

Ніде й приховувати, що європейські фани їдуть до України не тільки футбольні матчі дивитися, але й розважатися. Ну що поробиш, така вже слава розійшлася про українців.

Минулоріч британський тижневик "Observer" опублікував статтю про те, що місто Одеса є одним із найбільших експортерів живого товару в Європі. У ній ішлося про українських повій, яких не складно знайти в усьому світі.

Не минуло й року, як про наших панянок знов написали в тій же британській пресі. Газета "The Sun" знайшла п'ятьох українських жінок легкої поведінки, які планують обслуговувати іноземців під час чемпіонату в Донецьку.

Найжахливіше те, що кожна з дівчат ВІЛ інфікована, та зізнаватися клієнтам жодна з них не збирається. Як інформує "The Sun", інфікованими в Україні є 17% повій.

Отакої! Проте сумніваюся, що це зупинить як наших панянок, так і приїжджих.

Найбільше робітниць найдавнішої професії у великих містах, на кшталт Донецька, Харкова, Одеси, Києва та Львова. Проте, як не крути, вони повсюди.

Якщо когось зловлять на гарячому, нічого страшного, адже адмінштрафами повій налякати складно. Як розповідав Петро Михайлюк, начальник сектору суспільної моралі Департаменту боротьби з торгівлі людьми, місто Івано-Франківськ, у середньому штраф складає тільки 51 гривню. До речі, багато сутенерів просто діляться виручкою з міліціянтами, аби їм ніхто не заважав спокійно працювати.

У проституції, крім ВІЛ, є ще одна біда: неповнолітні.

В Україні близько 15 тисяч "нічних метеликів" не мають 18 років. Такі цифри наводить Ольга Балакірєва, голова правління Українського інституту соціологічних досліджень імені Яременка. А це вже справді кримінал, тобто 156-та стаття, "Розбещення неповнолітніх". У цих випадках сутенери поводяться обережніше. У разі чого, сутенер просто каже: "Не знав, що особа була неповнолітньою", – от і все.

Боляче, адже іноземці вважають наших дівчат річчю, "м'ясом"... Замість того аби зарекомендувати себе з найкращого боку, ситуація тільки погіршується.

Держава змушена реагувати на проблему, а не вдавати, наче все о'кей.

Може, хоч у футболі доведемо, що кращі?

Роман Кравець, спеціально для УП

Колонка – матеріал, який відображає винятково точку зору автора. Текст колонки не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, яка у ній піднімається. Редакція "Української правди" не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія. Точка зору редакції УП може не збігатися з точкою зору автора колонки.
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Від локального до універсального: як українській культурі стати помітною у світі

Чому Україні необхідний спеціальний банк для відбудови

Тренер, який не встигає, та збірні з міцним захистом: 6 фактів про суперників України на Євро-2024

Україна бореться за повернення незаконно утримуваних цивільних: перспективи і виклики

Три ключові тенденції ринку нерухомості України в 2024 році

Закупівлі продуктів — лише через Prozorro Market