Юрій Левченко. ВО №223.Вистраждані протоколи перемоги

П'ятниця, 02 листопада 2012, 10:15

Мабуть вже вся країна слідкує за перебігом подій на 223 виборчому окрузі, де балотується одіозний Віктор Пилипишин та єдиний кандидат від опозиційних сил, свободівець Юрій Левченко.

Ситуація розвивається драматично, фактично окружна комісія в прямому етері на увесь світ фальсифікує результати виборів. Ми тримаємось з усіх сил. У середу відбили і відстояли битву за 215 виборчий округ, де нашому Іллєнку опонувала одіозна мільярдерка і власниця магазинів "Епіцентр", та фактичний мер Києва Галина Герега. Там різниця склала 190 голосів на користь Іллєнка.

На окрузі Левченка, здавалось, все простіше, оскільки ЗА ПРОТОКОЛАМИ З МОКРИМИ ПЕЧАТКАМИ лідирує Левченко з різницею у майже 1 000 голосів.

Але не тут то було. Як пишуть в інтернеті, фальшувати допомагають "журналісти кримінальної зовнішньості" та "15-хвилинна перерва, яка триває третій день поспіль".

Дякуючи Радіо Свобода та Українській Правді, вся Україна бачить в прямому етері фальшування яке здійснює "команда пилипишина".

Саме тому, що тут увесь час так гаряче, не було часу сфотографувати і опублікувати протоколи з мокрими печатками, за якими впевнено переміг свободівець Юрій Левченко.

Отже МОКРІ ПРОТОКОЛИ, ЩО ЗАСВІДЧУЮТЬ ВПЕВНЕНУ ПЕРЕМОГУ ЛЕВЧЕНКА У МЕНЕ НА ФЕЙСБУЦІ

Тут всі протоколи окрім полярної станції, де проголосувало 10 людей. Отже, щоб перемогти, Пилипишину треба переконати увесь світ, що за нього проголосувало понад 1000 пінгвінів J

P.S. Пилипишину не допомогла навіть дільниця у Лук'янівському СІЗО, де за свідченнями ув'язнених, їх змушували пускати в урни чисті бюлетені. Там звісно з різницею в більш ніж 1100 голосів переміг Пилипишин!

Тому виник мем: 1 286 ув'язнених чекають Пилипишина до себе в СІЗО, 142 хочуть на "свободу" до Левченка"!

 

А ще кажуть, що все йде до того, що члени ОВК повезуть фінальні протоколи в ЦВК вже в наручниках.

В будь-якому разі ми відстоїмо нашу перемогу і притягнемо всіх фальсифікаторів до кримінальної відповідальності. Це будуть публічні показові процеси, щоб більше ні в кого навіть на думці не було проводити фальсифікації.

P.P.S. Хоч герегіонали довго пилипишивають історію, вони так само довго будуть сидіти!

Колонка – матеріал, який відображає винятково точку зору автора. Текст колонки не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, яка у ній піднімається. Редакція "Української правди" не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія. Точка зору редакції УП може не збігатися з точкою зору автора колонки.
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

ПДВ для страхових агентів: нерівні умови та невизначений економічний ефект

Фонд культурних/пропагандистських ініціатив: як Росія використовує культуру для війни

Від локального до універсального: як українській культурі стати помітною у світі

Чому Україні необхідний спеціальний банк для відбудови

Тренер, який не встигає, та збірні з міцним захистом: 6 фактів про суперників України на Євро-2024

Україна бореться за повернення незаконно утримуваних цивільних: перспективи і виклики