Picodi змінює уявлення про знижки

12173 перегляди
0
Середа, 3 серпня 2016, 14:00

Міжнародна платформа смарт-шопінгу Picodi.com пропонує українцям дієвий спосіб купувати за більш вигідними цінами цілий рік, не чекаючи розпродажів.

Часи, коли покупки доводилося відкладати в очікуванні сезону розпродажів, йдуть в минуле. Тепер за допомогою промокодів і купонів, які роздає безкоштовний сайт Picodi.com, можна купувати в інтернеті зі знижками цілий рік.

Смарт-шопінг — це нова мода серед інтернет-користувачів. Багато покупців мали можливість самостійно переконатися, що покупки через Інтернет набагато дешевше, ніж покупки в традиційних торговельних центрах і магазинах, адже в торгових центрах в ціні товарів закладена оренда торгових залів та інші побічні витрати.

Ідея смарт-шопінгу полягає в тому, що покупець не купує імпульсивно, а ретельно перевіряє відгуки, довго вибирає магазин і вивчає всі можливості зробити покупку за більш вигідною ціною. Цієї ідеї дотримується платформа Picodi, яка збирає на своєму сайті всі можливості заощадити на покупках.

 

Як працює Picodi?

Picodi (читається Пікóді з наголосом на о) являє собою величезний каталог інтернет-магазинів і знижкових пропозицій. Користувач може скористатися пошуком або подивитися добірку кращих акцій на даний момент, яку приготувала редакція порталу.

На персональній сторінці інтернет-магазину користувач знайде всі актуальні способи заощадити на покупці в цьому магазині: знижкові промокоди, акції і безкоштовну доставку.

 

Промокод — це умовна назва знижкового коду, кодового слова або бонусного коду, тобто комбінації букв і/або цифр.

Цей код потрібно скопіювати в спеціальне поле на сторінці кошика даного інтернет-магазину, і тоді користувач отримує заповітну знижку.

 

Де діють промокоди?

Промокоди з сайту Picodi діють у багатьох відомих і перевірених інтернет-магазинах України і світу. Знижки можна отримувати в Розетці і Комфі, в Ельдорадо і Алло, в Lamoda і Answear. Також представлені на сайті купони діють в таких відомих міжнародних магазинах як Asos, Aliexpress, Gearbest, Banggood і багатьох інших.

 

Важливо, що редакція забезпечує кожен промокод детальними умовами, слідуючи яким покупець може отримати знижку.

 

Скільки коштує користування Picodi?

Сайт Picodi повністю безкоштовний і за доступ до знижок не вимагає ні копійки. Всі знижки доступні без реєстрації. Але варто згадати, що зареєстровані користувачі (реєстрація безкоштовна) мають ряд переваг: можливість відкладати купони "на потім" і стежити за знижками в конкретних магазинах, отримуючи свіжі купони прямо на пошту.

Перейти на Пікоді >>

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення