Заснована Георгієм Гонгадзе у 2000 році

Громадське.ТВ розраховує на гроші українців - Скрипін

Середа, 12 червня 2013, 10:53
Версія для друку Коментарі 0

Творці проекту створення громадського інтернет-телебачення "Громадське. ТВ" шукають джерела фінансування. Про це "Голосу Америки" розповів ініціатор проекту журналіст Роман Скрипін.

За словами Скрипіна, до останнього часу ініціатори проекту все роблять з власної кишені, або за рахунок допомоги небайдужих.

"Коли писався проект, я взагалі не розраховував на гранти та допомогу  будь-яких іноземних донорів. Виявилось, що вони хочуть допомагати. А якщо хочуть, то хай допомагають. Хоча головний розрахунок звичайно на гроші, які ми можемо знайти всередині України", - заявив Скрипін.

Ініціатор проекту переконаний, що українське суспільство потребує саме громадського телебачення.

"Ми робимо не просто телебачення, а мультимедійний ресурс, на якому буде фото, відео та аудіо. Можливо і громадське радіо відновиться під цим дахом", - зазначив Роман Скрипін.

Як відомо, у вівторок в Києві відбулася презентація проекту громадського інтернет-телебачення "Громадське. ТВ".

Група журналістів планує розпочати тестове мовлення уже в середині літа і постійне у вересні. Нова ініціатива журналістів має стати новим мультимедійним продуктом, з прозорим фінансуванням, яке ініціатори планують шукати в Україні у тому числі серед громадян. Якщо кожен громадянин України дасть лише одну гривню, каже ініціатор проекту  Роман Скрипін, цього буде достатньо, щоб зробити якісне телебачення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

АВТОРИЗАЦІЯ


УВІЙТИВІДМІНИТИ
Ви можете увійти під своїм акаунтом у соціальних мережах:
Facebook   Twitter   Вконтакте