Заснована Георгієм Гонгадзе у 2000 році

То де "сила", якою хвалився Обама? - експерти про втрату Донецького аеропорту

П'ятниця, 23 січня 2015, 12:38
Версія для друку Коментарі 1

Поразки українських військових примушують засумніватись в успіху політики США щодо України, яку Барак Обама у своїй промові "Про стан держави" назвав "проявом сили". Про це на сторінках Форейн полісі" пишуть Джеймс Міллер та Пьєр Во з видання The Interpreter, яке висвітлює конфлікт на сході України.

"Можна було би сказати, що Обама правий, а Америка успішно прокладає шлях до вільної, мирної та демократичної України, якби Путін відступав і став би все більш сумирним. Але ж насправді він лише посилює агресію", - пишуть автори статті.

Міллер та Во наголошують : США та міжнародна спільнота вже давно ігнорують прохання Києва надати точну зброю та безпілотні летальні апарати для "ефективної та гуманної оборони та відбиття нападів сепаратистів".

Не схоже, що Вашингтон допомагає Києву захиститись від бандита з Москви

"США заявляють, що надали українським прикордонникам броньовані авто, але не зрозуміло, як на думку Вашингтона, ці авто почуватимуться проти танків T-72 та іншого російського важкого озброєння, яке активно прибуває до Східної України", - йдетья у матеріалі.

Захід має усвідомити, що Україна не зможе відбити вторгнення Путіна самотужки - переконані автори.

"Поки ж не схоже, що Вашингтон допомагає Києву захиститись від бандита з Москви", - резюмують Міллер та Во.

Голос Америки

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
IP: 46.98.226.---
Людмила Письмаченко _ 23.01.2015 13:46
Думається. що сильна Україні нікому в світі не портібна, окрім самих українців. Так було 23 роки назад, коли з благословення США СБ та МВФ нас заганяли у борги та руйнували нашу економіку ( на час виходу з СРСР Україна займала 4 місце у світі за сукупним потенціалом). Так є і зараз коли всі "стурбовані" й лише використовують нашу країну для послаблення ще й путіноїдів.
Головна причина їхньої стурбованості відносно України та Росії неконтрольовані фінансові потоки, що наводнили світ у наслідок нечуваного за розмірами тіньового сектору економіки й нелегальним видам діяльності. Тому наразі світу вигідна й слабка Україна, яка ще довго буде очухуватися від цієї війни й не представлятиме серйозної конкуренції й розвалена Росія.
Тому браття українці надіємося лише на себе. Єднаємося й не дамо в черговий раз використати нашу країну й наш народ. Ми варті кращого!...

АВТОРИЗАЦІЯ


УВІЙТИВІДМІНИТИ
Ви можете увійти під своїм акаунтом у соціальних мережах:
Facebook   Twitter   Вконтакте