Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Юлія Великомучениця

П'ятниця, 12 січня 2001, 18:55
Другий допит Юлії Тимошенко не відбувся - слідчі просто відзначили явку і відпустили віце-прем'єра. Але перший допит тривав півтори години, а в суботу об 11 годині має відбутися третій візит Юлії Володимирівни у Генпрокуратуру. В підсумку Тимошенко вирішила подати до суду на Потебенька.

Позов проти генпрокурора Тимошенко обіцяє підготувати наступного тижня. "За руйнацію мого життя, життя моєї сім'ї, за дискредитацію, за незаконні дії, за свавілля, якими займається Потебенько як генеральний прокурор", - передає Інтерфакс-Україна аргументи віце-прем'єра. Крім того, допити "блокують" її роботу як члена уряду.

Торкаючись першого допиту, Тимошенко сказала, що слідчих було декілька, однак їхні прізвища назвати вона відмовилася. "Якісь питання мені задавали, а потім повідомили, що цього не досить, - сказала Тимошенко. - Не можуть визначитися, що пред'явити, які обвинувачення висувати". За її словами, слідчі також чекали, що вона прийде з адвокатами, однак віце-прем'єр провини за собою не бачить і до послуг захисників удавати поки не збирається.

Втім, Тимошенко не виключає можливість свого арешту. "Я нічого не виключаю в нашій країні. Це не правила, ці не закони і не порядок - це життя по поняттях". Втім, нездорова атмосфера не вплине на бажання Тимошенко і далі працювати в уряді. Паралельно віце-прем'єр подякувала свого безпосереднього начальника - такої підтримки, "яку я відчуваю від прем'єра, від Кабінету міністрів, я не могла на таку підтримку навіть розраховувати".

Після другого допиту , що не відбувся , Тимошенко, як і в перший раз, знову поїхала в Кабмін. Цього разу, щоправда, не на своєму "Мерседесі", а на "Жигулях" однієї з телекомпаній - Тимошенко не розраховувала, що в прокуратурі усе закінчиться так швидко, і тому відпустила охорону і службову машину.

Про те, як Тимошенко ходила на допит читайте тут

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування