Партія "Союз" піде на вибори у блоці

Четвер, 27 грудня 2001, 19:05
У Сімферополі відбувся з'їзд партії "Союз", на якому було прийняте звернення до голів держав Росії, Білорусії й України із закликом до "міждержавної інтеграції" і "створення союзу слов'янських держав".

Делегати з'їзду ухвалили рішення про входження партії у передвиборчий "Російський блок". Як повідомив УП голова виконкому "Союзу" Володимир Кличников, до блоку також увійдуть ще дві політичні організації. Це рух "За Русь єдину", лідером якого є Олександр Свистунов, який очолював російський культурний центр у Львові, а потім Російський рух України; а також "Російсько-український союз", чиїм лідером є колишній нардеп Іван Симоненко. 10 січня у Києві відбудеться об'єднувальний з'їзд "Російського блоку".

Зі слів лідера партії "Союз" Світлани Савченко, "об'єднання родинних партій, близьких за духом, за ідеєю піде на користь і цим партіям, і, звичайно, людям, які проголосують за єдину організацію, яка виступає на захист російської мови, за союз України з Росією і Білорусією, за розширення повноважень Криму".

Як повідомив на своєму каналі "ІТВ" член політради "Союзу", нардеп і підприємець Лев Мірімський, в українському парламенті зараз 2 представника партії, у кримському - 5. Он висловив надію, що на нинішніх виборах у кримський парламент партія зможе провести 20 своїх депутатів.

www.pravda.com.ua, Крим

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...