Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Блоку молоді" не буде. Буде "БУМ за СДПУ(О)"

Четвер, 10 січня 2002, 22:03
Другий передвиборчий з'їзд Блоку української молоді ухвалив постанову про політичне партнерство БУМ та Соціал-демократичної партії України (об'єднаної), згідно з якою блок перейменовано на Коаліцію молодіжних громадських організацій "Блок української молоді - за СДПУ(О)".

Делегати з'їзду визнали СДПУ(О) стратегічним партнером та заявили про намір об'єднати зусилля на виборах 2002 року. Крім цього, вони затвердили список представників БУМу до списку кандидатів у народні депутати у багатомандатному виборчому окрузі від СДПУ(О) у складі 42 осіб. Список було оприлюднено у алфавітному порядку, отож першої десятки списку, як і рейтингу кандидатів, не визначено.

На думку делегатів з'їзду, спільна перемога на виборах дозволить створити потужну фракцію у ВР, чиє вирішальне місце у новій парламентській більшості зробить розв'язання соціальних проблем молоді одним з головних пріоритетів роботи законодавчої та виконавчої гілок влади.

Вони вважають, що об'єднання зусиль БУМ та СДПУ(О) дозволить вирішити питання збільшення кількості молодіжних лідерів у Верховній Раді та органах місцевого самоврядування.

З'їзд доручив координаційній раді БУМ спільно з виконкомом СДПУ(О) розробити детальний план спільних політичних дій на 2002 рік.

УНІАН

P.S. БУМ було утворено 27 громадськими організаціями – членами УНКМО (Українського національного комітету молодіжних організацій). Дана структура раніше публічно спростовувала інформацію про підконтрольність СДПУ(О).

Читайте також:

Створено Блок української молоді, підозра на СДПУ(О)

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування