РЖАВСЬКИЙ СТВОРИВ БЛОК "ЗА ЮЩЕНКА!" І ВКЛЮЧИВ ТУДИ САМОГО ЮЩЕНКА

Вівторок, 15 січня 2002, 13:25
У першу п'ятірку виборчого блоку "За Ющенка!" включені лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко, лідер Всеукраїнського об'єднання "Єдина родина" Олександр Ржавський, лідер Партії захисників вітчизни Юрій Кармазін, лідер партії "Нова генерація" Юрій Мирошніченко і лідер Всеукраїнської партії "Християнський рух" Тамара Звягинцева.

Про це заявив лідер виборчого блоку "За Ющенка!" Ржавський на міжпартійному з'їзді блоку, який проходить у вівторок в Києві.

Він підкреслив, що "абсолютно упевнений" в правомірності створення такого блоку. "Ми не можемо дозволити, щоб народну довіру було приватизовано і узурповано вузькою політичною нішею, а саме, силами, що входять до блоку "Наша Україна", - зазначив він.

Ржавський заявив, що блок готовий співробітничати "з будь-якою демократичною силою, яка працює на Україну, і об'єднуватися навколо фігури, яка б об'єднала всіх і кожного". В Україні сьогодні є загальнонаціональний лідер, і ним є Віктор Ющенко, підкреслив він.

У той же час лідер блоку "За Ющенка!" не повідомив, чи дали згоду на участь в партійному списку цього об'єднання самі учасники першої п'ятірки.

До блоку входять Всеукраїнське політичне об'єднання "Єдина родина" і Всеукраїнська чорнобильська партія "За добробут і соціальний захист народу".

Інтерфакс-Украина-Вибори

P.S. За законом України про вибори, "партія (блок) може висунути кандидатом у депутати особу, яка є членом цієї партії (членом партії, яка входить до блоку), або позапартійного громадянина, які відповідно до статті 8 цього Закону мають право бути обраним депутатом". УП не може зрозуміти, як до передвиборчої п'ятірки можуть входити лідери партій, які не є учасниками блоку "За Ющенка!"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...