"НАША УКРАЇНА" СТАРТУВАЛА БЕЗ СПИРТНОГО

Середа, 9 січня 2002, 15:43
У середу в Києві біля пам'ятника Михайлу Грушевському партії-учасниці блоку "Наша Україна" і лідер коаліції Віктор Ющенко підписали угоду про створення виборчого блоку.

Угоду підписали 10 партій – НРУ, УНР, партія "Реформи і порядок", партія "Християнсько-народний союз", партія "Солідарність", партія "Вперед, Україно!", Республіканська християнська партія, Молодіжна партія, Конгрес українських націоналістів, Ліберальна партія України.

Згідно з документом, представники партій-учасниць блоку, обрані за загальнодержавним округом, повинні увійти в єдину парламентську фракцію. Ця вимога також поширюється на тих представників блоку, які будуть висунені в мажоритарних округах.

На підписання угоди зібралося близько 200 прихильників ідей блоку, які тримали в руках транспаранти з написами "Український Народний Рух", "Народний Рух України" і з символікою партії "Реформи і порядок".

Після акції Віктор Ющенка разом з лідерами партій-учасниць блоку зібралися в приміщенні Будинку вчителя, де відсвяткували створення "Нашої України". Гостям була запропонована різдвяна кутя, на столах було відсутнє спиртне.

Переговорний процес зі створення "Нашої України" Ющенко назвав "п'ятимісячним марафоном" і "непростою дорогою", яка "приведе нас до формування демократичної більшості у Верховній Раді".

УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування