Кириленко не писав "записок" Литвину

П'ятниця, 15 березня 2002, 19:00
Голова передвиборчого штабу блоку "За єдину Україну!" Іван Кириленко відкидає обвинувачення на адресу блоку з боку депутата Олександра Єльяшкевича і називає оприлюднені ним матеріали "грубою,
провокаційною фальшивкою".

Депутат, голова парламентської комісії із забезпечення виборчих прав громадян в ході виборів в Верховну Раду Єльяшкевич оприлюднив у п'ятницю документи, які можуть свідчити про намір влади прийняти ряд жорстких заходів для успіху на парламентських виборах блоку "За єдину Україну".

Депутат роздав журналістам копії ніби доповідної записки лідеру блоку "За єдину Україну", главі адміністрації президента Володимиру Литвину, на титульному листі якої стоять ініціали "Ваш І.К." і підпис, з його слів, схожий на підпис керівника виборчого штабу блоку Івана Кириленко.

У документі, зокрема вказується, що в останній тиждень перед виборами блок "Наша Україна", Соціал-демократична партія України (об'єднана), блок "За єдину Україну!", Партія зелених, об'єднання "Жінки за майбутнє" повинні підписати угоду про співпрацю, ніби з ініціативи місцевих штабів. Крім цього, у числі заходів названа підготовка дискредитуючих фільмів про лідера Соцпартії Олександрові Морозі і про лідера "Блоку Юлії Тимошенко", які планується показати в останній тиждень перед днем голосування.

Як говориться у заяві Кириленка, написаній за дорученням блоку і переданій в агентство "Інтерфакс-Україна" у п'ятницю, виборчий блок "За Єдину Україну!" "від початку виборчого процесу і до його завершення працює і буде працювати надалі зважено, без штучного розпалювання скандалів і чорних PR-технологій".

На думку Кириленка, заява Єльяшкевича свідчить, що "на фініші виборчої кампанії у окремих опонентів блоку "За єдину Україну!" вже здають нерви". "Хтось вже відчуває свою роль аутсайдера" і тому "хапається за будь-яку соломинку. Ці методи до болю знайомі, та й особи також", - говориться у його заяві.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...