ПАКЕТ КОМУНІСТІВ ДЕПУТАТИ НЕ ПРИЙНЯЛИ

Середа, 15 травня 2002, 19:27
Верховна Рада України не підтримала перший пакет кандидатур на керівні посади у парламенті, запропонований Комуністичною партією України.

За варіант "Адам Мартинюк - спікер, Віктор Мусіяка - перший віце-спікер, Петро Толочко - віце-спікер" проголосували 172 депутати. Про це "Українській правді" стало відомо від одного з членів лічильної комісії ВРУ.

Згідно з протоколом участь у голосуванні прийняли 359 народних депутатів. Усього було видано 436 бюлетенів. Визнано недійсними - 4. "Проти" пакету комуністів проголосували 183 депутата.

Наступним пакетом для голосування буде поданий від фракції "Наша Україна" - Іван Плющ, Адам Мартинюк, Олександр Турчинов (БЮТ), потім СДПУ(О) - Володимир Литвин, Мартинюк, Олександр Зінченко.

Голосування проходить таємно, шляхом подачі бюлетенів. Як правило, голосування по одному "пакету" і процедура підрахунку голосів триває приблизно півтори години. Передбачається, що вечірнє пленарне засідання парламенту в середу буде тривати до оголошення результатів голосування за всіма "пакетами" кандидатур на керівництво Верховної Ради, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News