Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Політика Ющенка підняли плечі "гіганта" Кучми

Середа, 26 червня 2002, 21:24
Лідер фракції "Наша Україна" Віктор Ющенко вважає, що він "став мудрішим" за час правління президента Кучми, навчився вести "діалоги у політиці".

Це Ющенко зазначив під час прямого ефіру на радіо "Свобода" у середу. "Сьогодні є одне покоління" політиків, "і на арену виходить інше покоління, і їм потрібно знайти гармонію", - зазначив Ющенко.

"До діючого президента я ілюструю конструктивну позицію. Я хочу продемонструвати, що є інститут президента України, незалежно від прізвища", - сказав політик. "Я так само не дозволю собі говорити погані слова про український уряд, хоч і не підтримую його позицій", зауважив він.

Відповідаючи на питання, що Ющенко, як політик-син взяв від "символічного" Кучми-батька, лідер парламентської фракції зазначив: "У Ньютона запитали: "Чому ти так високо стоїш у фізиці?", а він відповів: "Я став на плечі гігантів".

Під час прямого ефіру на радіо "Свобода" майор Мельниченко з США поставив питання про те, що зробить блок "Наша Україна", аби забезпечити повернення "народу грошей, вкрадених Волковим, Деркачем, Кучмою", і для припинення даної практики у майбутньому.

У відповідь Ющенко зазначив, що "єдиний спосіб" це зробити – " верховенство закону, незважаючи на політичні сили". На думку політика "найбільше, чого потребує сьогодні українська влада – прозорості і публічності своїх дій". "Верховенство права і закону, це та логіка, з якою можна вирішити питання, які стосуються економіки", - зауважив Ющенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...