Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Ко дню рождения папы лучшие подарки наши - трупы Игорька и Саши" Про те, як збираються вбивати Волкова, Бакая і Тимошенко

Середа, 10 липня 2002, 13:24
Оце так новина! Волкова, Бакая та Тимошенко хочуть вбити за наказом президента! В принципі, людей, від яких Кучма хоче позбавитися, - майже вся країна, але очевидно ці троє допекли йому до самих кінчиків його рудих волосин.

У середу Верховна Рада України підтримала запит до новообраного генерального прокурора Святослава Піскуна та голови Служби безпеки України Владимира Радченка щодо перевірки інформації про підготовку вбивств Олександра Волкова, Ігоря Бакая та Юлії Тимошенко. Автор запиту, як не важко здогадатися, - Григорій Омельченко. Кількість депутатів, що підтримали запит, доволі низька, 128 нардепів, проте з 381 зареєстрованих у залі, повідомляє UNIAN.

Омельченко просить відповідні установи перевірити інформацію про те, що готуються вбивства Волкова та Бакая. Головна їх провина в тому, що вони володіють інформацією про злочини Кучми та його оточення. Є план ліквідації й "пассіонарної" Тимошенко. За інформацією Омельченка, вбивства стануться влітку, під час парламентських канікул і відпусток. І це має статися ще до 9 серпня. За інформацією Омельченка, один із керівників "спецгрупи" часто повторює: "Ко дню рождения папы лучшие подарки наши - трупы Игорька и Саши".

За даними Омельченка, для цієї операції залучатимуться все ті ж "орли" - "спецгрупи" з 12-15 осіб, куди входять колишні спецназівці та працівники спецслужб, а декого для такої справи навіть "запросили" з Росії. Місце базування "спецгрупи" постійно змінюється, проте відомо, що вона знаходиться на території Київської області. Група має у своєму розпорядженні 6-8 автомобілів іноземного виробництва, прилади нічного бачення, зброю та інші технічні засоби, необхідні для виконання їхнього завдання.

Знає Омельченко як і де будуть вбивати, і що вже розроблено декілька операцій зі знищення Волкова, Бакая та Тимошенко з урахуванням їхніх звичок і особистих характеристик. Так, Волкову готують смерть у вигляді серцевого нападу чи інсульту (із введенням відповідного препарату, який через 1-2 години неможливо виявити в організмі), коли він паритиметься в сауні. А можливо йому готують смерть від алкогольного отруєння - тут Омельченко нагадує про загадкову загибель водія і охоронця колишнього голови ВР Івана Плюща, які ніби то знали про злочини Кучми і Ко.

Про захоплення полюванням Бакая "спецгрупа" також в курсі. Його будуть ліквідовувати під виглядом нещасного випадку на полюванні, на рибалці або під час купання. Причому тут розроблено декілька варіантів: необережне користування зброєю, неумисне вбивство, смерть від укусу отруйної змії тощо.

Про проблеми Бакая зі шлунком замовним кіллерам теж відомо, але версія з отруєнням відпала, оскільки у серпні минулого року Бакая було запрошено на святкування дня народження Кучми до Криму, де він тяжко отруївся. Чомусь йому не поталанило - більше ніхто з гостей, запрошених на святкування, не отруївся.

Про план вбивства свого шефа, Юлії Тимошенко, Омельченко не повідомляє. Проте не секрет, що у Юлії Володимирівни під час перебування у СІЗО були проблеми з виразкою, і з того часу здоров'ячко "шаліт". Варіант отруєння цілком можливий. Відомо і те, що водії Тимошенко, за версією ДАІ, не надто вже дружать із правилами дорожнього руху – дорожньо-транспортна пригода найбільш вірогідний та відпрацьований, майже зі 100%-ю гарантією, варіант.

У запиті Омельченко нагадує, що в Генпрокуратурі вже є матеріали про спільні злочини Кучми, Волкова, Бакая та їх оточення. Не забуваймо і про плівки Мельниченка, на яких зафіксована злочинна діяльність даних осіб (це тільки на розшифрованих, а є ще ті, які ми не чули - хто його зна, що там!). А якщо покопати, то окрім аудіозаписів Мельниченка можна знайти інші, не менш промовисті, докази, які Омельченко обачливо вже направив до Генпрокуратури.

З огляду на все вищевикладене, Григорій Омельченко просить надати Волкову, Бакаю та Тимошенко охорону з метою забезпечення безпеки. Він нагадав список з 8 свідків, які знали про злочини Кучми, і яких вже немає - Гольдін, Лазебний, Дейнека, Гомелько, Шмальц, Кармелицький, Медолиз, Малєв.

Що тут скажеш? Як вирішили вбити, то вб'ють, і жодна Генпрокуратура з СБУ, тим паче маріонеткові, не допоможуть. Зрозуміло одне, трійця взята на приціл, а курок може бути спущений у будь-який момент. Уявляєте собі, що в день народження на стіл Кучмі Медведчук кладе "звіт про пророблену роботу" з кривавими доказами?

P.S. Правоохоронні органи забезпечать охорону народним депутатам Олександру Волкову, Юлії Тимошенко і колишньому главі НАК "Нафтогаз України" Ігореві Бакаю, якщо вони звернуться з такою заявою до прокуратури, заявив того ж дня генеральний прокурор України Святослав Піскун.

"Якщо до прокуратури надійде така заява, держава забезпечить їх охорону", цитує його слова Інтерфакс-Україна.

Міністр внутрішніх справ України Юрій Смирнов повідомив, що до цього часу будь- яких заяв з цього приводу від цих депутатів не надходило.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...