Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зять Кучми став головним по кримських нафті та газу

П'ятниця, 5 липня 2002, 18:33
Народний депутат України Ігор Франчук обраний президентом державного акціонерного товариства "Чорноморнафтогаз".

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі компанії, таке рішення прийняте в п'ятницю на позачергових загальних зборах акціонерів "Чорноморнафтогазу".

Раніше Франчук обіймав посаду голови правління ДАТ "Чорноморнафтогаз".

Як раніше повідомлялося, НАК "Нафтогаз України" ініціювала переобрання спостережної ради та її дочірньої структури ДАТ "Чорноморнафтогаз".

На позачергових зборах акціонерів "Чорноморнафтогаза", що відбулися, був змінений і доповнений статут підприємства і обрані нові члени спостережної ради. Главою спостережної ради став голова правління НАК Юрій Бойко.

Ними, зокрема, стали начальник департаменту інвестиційної діяльності НАК "Нафтогаз України" Владислав Тарашевський, начальник департаменту ресурсів нафти і газу НАК Микола Гончарук, голова правління Об'єднаного комерційного банку (Сімферополь) Роман Нефед, начальник юридичного департаменту "Чорноморнафтогазу" Ірина Тощакова.

Як повідомлялося, ДАТ "Чорноморнафтогаз" у 2001 році отримало чистий прибуток в розмірі 47,793 млн. грн., тоді як роком раніше цей показник становив 65,71 млн. грн.

Компанія в 2001 році збільшила видобуток нафти з газовим конденсатом на 4,2% (з 7,1 тис. тонн до 7,4 тис. тонн), а видобуток газу - на 2,9% (з 764 млн. кубометрів до 786,4 млн. кубометрів).

"Чорноморнафтогаз" експлуатує 14 газових родовищ у Чорному і Азовському морях із загальними розвіданими запасами близько 60 млрд. кубометрів, а також одне нафтове родовище на території Кримського півострова.

Статутний фонд ДАТ "Чорноморнафтогаз" становить 376,5 млн. грн., номінал акції - 1 грн.

Інтерфакс-Україна

Чому призначення Франчука важливе, читайте тут

Зяті президента поділили Крим

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування