Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КУЧМА МРІЄ ПРО ДОДАТКОВИЙ ПРЕЗИДЕНТСЬКИЙ СТРОК?

П'ятниця, 30 серпня 2002, 13:55
Віце-прем'єр-міністр Володимир Семиноженко вважає, що в ситуації внутрішньої нестабільності країни "благотворним може виявитися продовження терміну президентських повноважень для діючого президента ще хоча б на два роки".

"Стан перманентних виборів в Україні - це якраз те, що сьогодні порушує стабільність, необхідну для економічних трансформацій, і в якій так має потребу Україна", - цитує лідера Партії регіонів Part.org.ua.

За його словами, стан перманентної виборчої кампанії настільки захлеснув усі органи влади, що вони не здатні нормально працювати.

"Виходить, що ми живемо від виборів до виборів навіть не через якусь дистанцію, а постійним цим процесом", - сказав Семиноженко.

PS Від УП. Раніше про наміри Кучми балотуватися на третій термін і можливості продовження його повноважень заявляли тільки лідери опозиції й окремі політологи. Заяву Семиноженка, формального лідера азаровської Партії Регіонів і урядового чиновника, - перша така ластівка від людей, які представляють владу.

Однак, як пояснили УП у службі віце-прем'єра, у цій заяві Семиноженко говорив про інститут президентства взагалі, аналізуючи світові тенденції і посталі перед українським суспільством завдання.

"Не йдеться про персоналії. Цю заяву потрібно розуміти в загальнополітичному контексті", пояснили УП у службі Семиноженка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування