Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Затриманим під час розгрому наметів дали десять діб

Середа, 18 вересня 2002, 13:48
Рішенням місцевих судів Києва 51 чоловік з числа 64-х, затриманих міліцією у ніч з 16 на 17 вересня під час ліквідації наметового містечка біля адміністрації президента у Києві, отримали покарання у вигляді адміністративного арешту терміном від 1 до 10 діб за непокору законним вимогам міліції.

Як повідомив у середу начальник Центру громадських зв'язків ГУ МВС у Києві Олександр Зарубицький, максимальне покарання у вигляді 10 діб адмінарешту застосоване стосовно 2 учасників акції. "Шість чоловік отримали адмінарешт терміном на одну добу і тринадцять - на дві доби. Оскільки цей час з моменту затримання закінчився, люди відпущені", - сказав він.

За словами Зарубицького, три доби адмінарешту отримали 13 чоловік, п'ять діб - 14, шість - 1 і сім - 2 людини, які в цей час знаходяться у спецзакладі столичного главку. "Решта з 64 затриманих після попереджень або штрафів вже відпущені", - відзначив він.

Зарубицький ще раз підтвердив інформацію про те, що під ранок 17 вересня стало погано командиру автовзводу спеціального полку "Беркут", який помер від гострої серцевої недостатності.

Заява народного депутата Григорія Омельченка про те, що загинув один з учасників акції в ГУ МВС не підтвердили. "Також не відповідає дійсності інформація про ніби 126 затриманих учасників акції", - відзначив начальник ЦГЗ.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...